Георги Първанов с коментар за кабинета "Борисов" 3 и скандалите в БСП

  • 04 май 2017 08:30

  • 12974
  • 6
Георги Първанов с коментар за кабинета "Борисов" 3 и скандалите в БСП
©

Като цяло, това е един очакван кабинет. Рано е да се правят някакви изводи. Едно нещо се набива на очи. Идейната основа на това правителство издиша.

Това каза в сутрешния блок на БТВ президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. Със сигурност ще има една приемственост в политиката на Бойко Борисов. Някои от предишните министри ще бъдат стълбовете на това управление. В това число включвам и Цецка Цачева, която много уважавам. Има и някои назначения, които са странни. С моите уважения към Екатерина Захариева, но според мен тя ще продължи политиката на Даниел Митов, което аз не приемам. Вътрешните работи също са рисково решение. Валентин Радев беше активен депутат, но се съмнвам, че ще се справи. Бойко Борисов и Цветан Цветанов ще владеят министерството, както беше при Румяна Бъчварова, разкри Първанов.

Като знам какво мисли за малцинствата Валери Симеонов, представям си каква демографска политика ще води. Очаквам тежки скандали. Демографията е тежка и трудна наука, а не мисля, че г-н Симеонов е подготвен. За Красимир Каракачанов съм по-умерено оптимистичен. Той е подготвен, но има да решава доста проблеми, каза още той.

ЦУМ-гейт е поредният скандал в държавата. Вижда се, че има задкулисие при избора на председател на БСП. Аз за това си тръгнах от партията. Сашо Дончев намеси моето име в скандала. Аз и Владимир Путин сме искали да сменяме ръководството на "Овъргаз". Това е несериозно. Аз 10 години съм се опитвал да убеждавам президента Путин да бъдат премахнати посредниците при газовите доставки. В Москва за Дончев се говори като за мошеник. Той има проблеми и се опитва да ги избие с такива небивали приказки. В кабинета на Георги Гергов съм бил преди 15 години и сме говорили като съпартийци. Очевидно е, че има задкулисие, категоричен беше Първанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
12974 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
НИНОВА И ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ

2017.05.05 | 00:09

6
МИЛИОНЕРИТЕ ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ЯНКОВ, СТОЙНЕВ ИЗБРАХА СЕДЕСАРКАТА НИНОВА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП. ТЕЗИ КОИТО ОКРАДОХА НАРОДНИТЕ БЛАГА. КАК СЕ СТАВА МИЛИОНЕР СОЦИАЛИСТ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ДРУГАРИ ?

2017.05.05 | 00:09

5
Гоце,гледай си хотелчетата!
Кюстендилец

2017.05.05 | 00:09

4
Хотелите "Стримон Градън" и Белчин Гардън " са собственост на Гоце и Добрев. Да обясни как е станал милионер сина му. Откъде тези пари ?
Чечо

2017.05.05 | 00:08

3
г-н Първанов,гледай си спокойно пенсионерските години,ходи на лов за архари и не давай акъл,никой не ти го иска,новото правителство ще се справи с всички задачи много по-добре от комунистите.

2017.05.05 | 00:08

2
Стига сте злобели. С тази злоба и омраза до никъде няма да стигнете. За най-умни се смятат възрастните хора с опит.
stojan chadziev

2017.05.04 | 11:09

1
Specialista se izkaza,pernisky carvul,skrii se i ne se pokazvaj ve4e.

Добави коментар

Водещи новини