Приет е финансов план за председателството на Съвета на ЕС

  • 02 май 2017 11:44

  • 1430
  • 2
Приет е финансов план за председателството на Съвета на ЕС
© Фейсбук/ Деница Златева

Приет е финансов план за председателството на Съвета на ЕС, заяви служебният вицепремиер Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското по време на обобщаваща пресконференция за резултатите от работата на служебното правителство.

„Има изготвен първоначален календар на събитията на председателството. В рамките на мандата одобрихме някои от събитията в 4-те категории. По отношение на раздел „Сигурност“ сме направили всички анализи на човекопотоците от летището до двете сгради - НДК и „Бояна“, и хотелите“, обясни Златева.

По думите ѝ има приет финансов план за председателството. „За тази финансова година разпределихме близо 50 млн. лв., колкото беше и бюджетът, гласуван от миналия състав на Народното събрание. В рамките на мандата на служебния кабинет има две обществени поръчки“, допълни тя.

Златева каза още, че по отношение културната програма, която е била стартирана почти от нула, проектът е почти финализиран, като остава да се съгласува със Столична община. „Най-вероятно проектът за културната програма ще бъде приет от следващото правителство, поради липса на време на това. Очаква се окончателният вариант на триото да бъде одобрен преди края на юни“, обясни още Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1430 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
протокол

2017.05.02 | 14:09

2
Швецкото правителство разполага с 46 лимузини - общо. Познайте тук колко са

2017.05.02 | 12:04

1
НО ДАЛИ НЯКОЙ СМЕЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ РАЗТОЧИТЕЛСТВО В ШВЕЦИЯ - ООО....

Добави коментар

Водещи новини