Искрен Веселинов: Няма персонален разговор към мен за социален министър

"Няма персонален разговор към мен за социален министър, не са водени разговори за ресори. Следващата седмица медиите ще могат да интервюират истинските министри". Това заяви в предаването "Денят на живо" по Канал 3 Искрен Веселинов, заместник-председател на ПГ на Обединените патриоти.

По думите му по-важното са начините на вземане на решения и програмата на управление, а не имената.

"Няма начална фаза на разпределяне на министерските постове. Обединените патриоти имат интерес към Министерството на труда и социалната политика. Социалните помощи ще се обвързват с полагането на труд, това е заложено в програмата", допълни Искрен Веселинов.

"ТЕЛК-овете ще се дават единствено на хора, които имат нужда. Има ромски хамали в които изненадващо хората са болни от едно и също нещо. 500 милиона се раздават всяка година като "заплащане за тарикати", каза Веселинов.

Той поясни, че Обединените патриоти имат интереси и към министерствата на отбраната, енергетиката и икономиката.

"Желаем и преоценка на образователни програми. Администрирането на проектите в Министерството на екологията бе спирачка за бизнеса в България, това трябва да се промени", добави Искрен Веселинов.

"В предишния мандат на ГЕРБ Министерският съвет зажява самостоятелен живот от този в парламента. Ще имаме елемент на съгласие както относно политиката, така и при имената. Феодални владения няма да има, както в Тройната коалиция. Едно министерство няма да бъде под контрола на една партия", уточни Веселинов.

Отпадането на блиц контрола за министър-председателя и вицепремиерите Искрен Веселинов коментира така: "Предишният блиц контрол беше празни приказки и космически истории. Това е измислена практика. И след приетите промени по всяко време министър-председателят и вцепремиерите могат да бъдат поканени за въпроси по важни за обществото теми".

Коментари

 1. 2017.04.27 | 11:35
  Баси гнусния циганин патриот - Кой е сега курвата на Боко? Кой?Кой Кой? Курви на Бойкооооо Атакисти курви на Бойкоооо
  1. 2017.04.27 | 11:35
   лапай курво педал на бойко феса -ииихххааа
 2. 2017.04.27 | 07:32
  курр за бсп и гроб
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет