Янаки Стоилов: България трябва да повиши политическата си култура

  • 07 април 2017 07:59

  • 3627
  • 3
Янаки Стоилов: България трябва да повиши политическата си култура
©

"Един умен човек не може да се сърди. Доказа се, че БСП трябва да се развива. А самите хора в БСП да се запитат за това дали веднъж напуснеш ли политиката, не трябва да се занимаваш пак с нея. Не само в парламента си политик".

Това заяви в ефира на БТВ Янаки Стоилов.

БСП обещава да защитава интересите на гражданите, но сега, дори и да са в опозиция, трябва да го докажат това", смята той.

"Над 20 години бях в парламента и няма да има вече нито един социалист, който не е подкрепил избора на Делян Пеевски", каза още Стоилов.

Актуалното в момента е какво ще прави новият парламент, има много неща за решаване, а в България трябва да се повиши политическата култура", допълни той.

И добави, че понякога по-простите решения са по-добри.

"Оставаме съпричастни към социалистическите идеи на партията. С Корнелия Нинова си говорим, няма пречка. Разговорът трябва да се води критично откровено. Когато тя е съгласна, казва, че е, когато не е, казва, че не е", заключи политикът.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3627 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
МИЛИОНЕРИТЕ В БСП

2017.04.10 | 14:15

3
ХАЙДЕ БСП НАЙ-ПОСЛЕ ДА РАЗКРИЕ МОДЕЛИТЕ НА ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА. КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ ГЕРГОВ, ДОБРЕВ, ОВЧАРОВ, ЯНКОВ, ...... ОБЯСНЕТЕ НИ ДРУГАРИ КАК СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ И ОЛИГАРСИ? КАК СЕ СДОБИХТЕ С ИМУЩЕСТВО ЗА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЛЕВА ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? ИЛИ С БЕЗСКРУПУЛНИ КР
Посъветван по "другарски" българин

2017.04.10 | 14:14

2
Дай, Боже, леля Курнелия да управлява БКП!
Умник Гюро

2017.04.10 | 14:14

1
Фатмака Радев се превърна в политически труп само за 3 месеца на служба.

Добави коментар

Водещи новини