Този път КЕВР начертали доста добър политически календар

  • 04 април 2017 08:20

  • 3102
  • 1
Този път КЕВР начертали доста добър политически календар
©

„За първи път България може да има официално националисти в управлението. Нашите националисти не са възприемани като радикали, харесват ги от ляво, и от дясно. Те обаче имат един голям противник и това е самият Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Борисов ще започне да прави с тях това, което правеше с Реформаторите”, заяви за сутрешния блок на Нова телевизия социологът Първан Симеонов.

Той и политологът Евгений Дайнов коментираха и скока на цената на природния газ. Според Симеонов от КЕВР са начертали доста добър политически календар.

„Първо, идва топлия сезон. Второ, най-вероятно ще се разберат нещо за пенсиите. И като се замислите, това, което предстои политическа картина, горе-долу ще се хареса на българите. Честно казано, в топлите месеци хората може да позабравят за това, което им се случи веднага след изборите”, добави социологът Първан Симеонов.

„Като че ли този път го изчислиха, но ако сервират някакво безобразие през лятото, пак ще има протест”, смята и Евгений Дайнов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3102 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.04.09 | 14:55

1
Кевр е марионетката на селяка от Банкя поредният картел.

Добави коментар

Водещи новини