Лидерът на АБВ: България има нужда от автентична лява политика

  • 03 април 2017 07:29

  • 1784
  • 3
Лидерът на АБВ: България има нужда от автентична лява политика
©

Резултатите ни бяха далеч под това, което очаквахме. Всички коментираха, че борбата ще е между двете водещи партии и другите формации нямат шанс. По време на кампанията нямаше истински дебат и сблъсък, а това води до победа на изборната технология.

Това каза пред камерите на БНТ лидерът на АБВ Константин Проданов. Ние също сме сбъркали някъде. Нямахме време да обясним промяната в нашата партия. Най-парадоксално е, че десният вот отново доминира над левия и това се случва в най-бедната държава в ЕС. В България има огромна нужда от автентична лява политика. Цените на ток, парно, вода скочиха. Никой не може да ме убеди, че служебното правителство не направи услуга на следващото. Има замразяване на доходите. Всичко това трябва да се спре и може да бъде направено само от истинска лява политика, каза още той.

В АБВ не успяхме да слезем на достатъчно разбирам език при хората. Чух, че сме говорили малко по-академично. Левицата в България е в криза. Нашата битка беше с двуполюсния модел, защото той е вреден за държавата. Моето поведение винаги е било последователно. Ние не се впуснахме в популисткото наддаване и крещене, което ни направи незабелижими. Ние също казахме, че ДОСТ е опасна за България, но патриотите отидоха да правят сценки на границата, а ние подадохме сигнал до прокуратурата, даде пример Проданов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1784 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.04.03 | 18:38

3
Марш на левия тротоар и заедно с крадците от Левашка България поемайте за държавата на леваците --еднопосочно и без право на връщане .

2017.04.03 | 18:38

2
на тоа боклук селската му издължена муцуна беше разлепена на стикери във целия вход и на всяка изтривалка брушура на АБГзъ Гоце Трипера Главътъ в кой сват живеят не е истина
Умник Гюро

2017.04.03 | 18:38

1
Воняща червена смрад! Съд за комунистите заради геноцида над българския народ: от 1925г. до днешни дни!

Добави коментар

Водещи новини