Жозеф Дол поздрави лично Бойко Борисов за победата на ГЕРБ на изборите

  • 29 март 2017 18:01

  • 1593
  • 1
Жозеф Дол поздрави лично Бойко Борисов за победата на ГЕРБ на изборите
© ГЕРБ

Председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския поздрави лично председателя на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за победата на партията на изборите в България, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Двамата разговаряха в рамките на Конгреса на ЕНП в Малта. Дол пожела на Борисов много сили в сложната политическа ситуация както в страната, така и в Европа. Председателят на ЕНП изрази надежда за бързо сформиране на работещо и стабилно българско правителство, ръководено от лидера на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския заяви пред Борисов, че като премиер той ще продължи да получава цялата подкрепа на ЕНП по всички въпроси, както и лично неговата помощ. „Уверен съм, че ще се справиш. Ти си истински европейски лидер. Очаквам с нетърпение да вземеш мястото на премиер на България, защото твоята помощ винаги е била важна по време на европейските съвети. Сигурен съм в твоите сили и възможности“, каза още Дол.

От своя страна председателя на ГЕРБ благодари за подкрепата на ЕНП по време на предизборната кампания в страната ни. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г подчерта, че цени високо посещенията в България на генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес и на председателя на Групата на ЕНП в ЕП Манфред Вебер.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1593 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.03.30 | 11:30

1
Каква победа с някакви кирливи 32 % а останалите 68 % ????

Добави коментар

Водещи новини