Ради Найденов: Затварянето на границите не е решение (видео)

  • 22 март 2017 07:47

  • 3657
  • 4
Ради Найденов: Затварянето на границите не е решение (видео)
©

Българската държава ще защити граничарите ни съдени от Турция, каза външният министър Ради НайденовРади Найденов Ради Найденов е служебен министър на външните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е в сутрешния блок на Нова телевизия.

България е правова държава, има решение на Европейския съд в тяхна полза. Неговото мнение е, че нямам никакво основание те да бъдат екстрадирани в Турция, каза той.

На въпрос намесва ли се Турция в изборите днес, министърът заяви, че министерството на външите работи е предприело стъпки, като е извикан посланика на Турция.

Изборите трябва да бъдат проведени така, че да са съобразени с българското законодателство, заяви той.

Министерството е консултирало и българския посланик в Анкара. Чрез вербални ноти също се обръщаме към съответната страна, обясни служебният министър.

Макар че бяхме абсолютно непознати хора преди два месеца, може да дадем много добър пример за координация помежду ни, каза Найденов.

В днешно време, затварянето, на които и да било граници не е решение, по-скоро защитата на границите е решение, каза той във връзка със вчерашната блокада на границата.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3657 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
жорж

2017.03.22 | 16:39

4
предлагаме на всички които плащат в България социални осигуровки и са пенсионери да се издават лични карти с които да гласуват а всички които не плащат осигуровка да имат само задграничен паспорт с който не може да се гласува нашите деца също са в чужбина но като не плащат
проЗ

2017.03.22 | 16:38

3
ако не ви изнася герп и веднага комунист бил той, комунист бил х, и мъст има при вас, някои нямате елементарна култура, първо всички партии да се превъзпитан, те си знаят кои са, някои са и за логопед и се вслушайте в съветите на по умния, по еродирания...от полза роду ще ви е...бе

2017.03.22 | 16:38

2
Кой е пощенския гълъб и куриер на Ердоган в Ес бе боклуци такива .Кой се навеждаше 2 год на Ердоган .Там търсете първопричината , а не другаде
Умник Гюро

2017.03.22 | 16:38

1
Затварянето на границите е отлично решение срещу турската агресия и инвазия. На такива червени боклуци като този министър им трябва ритник в г.ъза. Народът знае много добре как да се пази от турския башибозук. Проблемът е, че комунистите забиват предателски нож в гърба на В

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини