Вицеадмирал Ефтимов разкрива препятствията пред отбраната ни

  • 13 февруари 2017 13:53

  • 3100
  • 0
Вицеадмирал Ефтимов разкрива препятствията пред отбраната ни
© mod.bg

Годишната конференция на началника на отбраната на тема „Национални ангажименти и произтичащи от тях задачи и отговорности на Въоръжените сили на Република България при организиране и провеждане на поддръжката от страната домакин“ започна днес.

Тя се провежда под ръководството на изпълняващия длъжността началник на отбраната вицеадмирал Емил Ефтимов и в нея участват министърът на отбраната Стефан Янев, висши офицери от Съвместното командване на силите, щабовете на видовете въоръжени сили, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната, както и представители на държавни институции.

Утре ще бъде представен анализ на подготовката, войсковия ред и дисциплината в Българската армия и структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната през учебната 2016 г. Поканен е да присъства президентът и върховен главнокомандващ въоръжените сили на Република България Румен Радев. След приключване на заседанието И.Д. началник на отбраната вицеадмирал Емил Ефтимов и министърът на отбраната Стефан Янев ще направят изявления за медиите.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3100 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини