Мая Манолова: Топлофикация се е превърнала в юридическа кантора с високи тарифи (галерия+видео)

  • 02 февруари 2017 13:35

  • 24055
  • 5
Мая Манолова: Топлофикация се е превърнала в юридическа кантора с високи тарифи (галерия+видео)
© Булфото

Попитала съм изпълнителния директор на "Топлофикация София " колко юрисконсулта имат и какви заплати им плаща. Това заяви омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на пред медиите след явяването й в Административния съд. Манолова обжалва отказ на изпълнителния директор на дружеството по закона за достъп до обществена информация за какво и как са похарчени парите за юрисконсулските възнаграждения, които длъжници на дружеството плащат.

По думите й вместо да й отговори на въпросите  изпълнителният директо й върнал писмо с абсурдни аргументи, че Топлофикация не била длъжна  дадава такава информация  на столични.

Самото му твърдение ме навежда на мисълта, че до момента , от както съществува Топлофикация, те не са дали информация на нито един гражданин, именно поради причината, че не се чувстват длъжни.



Аз не питам нито кои са адвоаките, нито кои са канторите, с които имат договорни отношения, аз питам колкот точно са парите, заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Мисля, че ще излязат наяве много любопитни неща, каза тя.

Става дума за милиони левове които гражданите плащат по два пъти за юрисконсултски сметки. Топлофикация се е превърнала в една юридическа кантора, която работи с много високи тафири. Това дружество е на столични. Те са длъжни да им дадат цялата информция, заяви още тя.

Последвайте канала на

Нора Виткова
24055 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
браво

2017.02.08 | 09:49

5
но защо общината или по-точно общинската управата ,кмета не обяснят на директора на топлофикация за кого трябва да работи и кой му е работодател а се налага омбундсмана да се намесва !

2017.02.08 | 09:49

4
Само заради така дадения \"отговор\" шефа на Топлофикация - София трябва да бъде отстранен и да му се търси съдебно-финансова отговорност!!!

2017.02.08 | 09:49

3
ИЗВЪРШВАТ СЕ ЗВЕРСКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРЕД ОЧИТЕ НА КМЕТА. ИМА МНОГО ГНИЛО В СИСТЕМАТА И ТО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ОТКРИТО
banda88

2017.02.07 | 15:48

2
Хм, Майчето май пак ще свърши полезна работа :)

2017.02.06 | 13:06

1
za sefte 6te e !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини