Георги Кадиев: Системата ни удари шамар

Системата ни удари шамар, беше изпълнена политическа поръчка. Това каза председателят на партия "Нормална държава" Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в в ефира на БТВ.

Повод за думите му стана отказа на ВАС за регистрация на партията. Като мотив за отказа от регистрация се посочва, че в устава не са вписани целите на политическата партия, каквото е изискването на Закона за политическите партии.

По думите на Кадиев това няма да ги откаже от политиката. „В неделя имаме национален съвет. Там ще водим преговори с партии за коалиция. Имаме едно условие - никакво сътрудничество със системни партии.

На въпрос дали биха се върнали в БСП, Кадиев каза, че няма да се върнат. „Ние имаме някакви принципи и те са в вътре в нас. Прекалено много обида има все още. Как да се върна при хората, които гласуваха за Пеевски?“.

За в бъдеще Кадиев каза: „Левите партии трябва да се обединят. Очевидно, че моментът още не е дошъл. Досега никой не ни е търсил“.

Коментари

  1. 2017.02.01 | 15:55
    Кадиев, Кадиев?! Толкова време си политик - една регистрация на партия не можа да подготвиш като хората! Как хората да гласуват за теб?! Сульо и Пульо регистрираха партии без проблеми - ти не можа?! Толкова ли не знаеш какви документи са необходими, да му се не види!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет