Двама експерти от стария екип на Илко Семерджиев ще бъдат негови заместници

  • 30 януари 2017 10:50

  • 7959
  • 0
Двама експерти от стария екип на Илко Семерджиев ще бъдат негови заместници
© Novini.bg

Двама експерти от стария екип на д-р Илко СемерджиевИлко Семерджиев Д-р Илко Семерджиев е служебен заместник министър-председател по социални политики и служебен отново ще бъдат негови заместници в здравното министерство. Това са д-р Атанас Кундурджиев и д-р Галин Каменов, които бяха зам.-министри на здравеопазването и в кабинета на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Д-р Кундурджиев е нефролог в УМБАЛ "Александровска", а д-р Каменов работи в Районната здравна инспекция за София-област. За третия зам.-министерски пост се спряга името на Любомир Гайдов, дългогодишен шеф на правната дирекция в здравното министерство. Той също е бил зам.-министър и е отговарял за европроектите. За същия ресор бил канен и сега, съобщава 24zdrave.bg.

Служебният здравен министър д-р Илко СемерджиевИлко Семерджиев Д-р Илко Семерджиев е служебен заместник министър-председател по социални политики и служебен обяви, че до края на седмицата ще бъде готов с анализ на състоянието на здравната система и ще предложи мерки за стабилизация и повишаване на доверието от страна на пациентите.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7959 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини