Бойко Борисов иска защита на работници при фалити от фирми

  • 26 декември 2011 15:05

  • 4613
  • 13
Бойко Борисов иска защита на работници при фалити от фирми
©

Депутатите от ГЕРБ, работодателите и синдикатите да изработят консенсусни предложения за промени в трудовото законодателство, чрез които да бъдат защитени интересите на работниците след фалити на фирми.

Това ще предложи на парламентарната група на ГЕРБ премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г веднага след края на депутатската ваканция. Новината съобщи самият Борисов след коледния турнир на футболните ветерани, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. Отборът на министър- председателя „Витоша“ (Бистрица) спечели надпреварата, след като на финала „Тигрите“ се наложиха с 4:2 над ветераните на ЦСКА, а преди това на полуфинал тимът отстрани Левски с 3:1.

Сред участниците в надпреварата се отличаваха много футболни легенди от близкото минало като селекционера на националния отбор по футбол Любослав Пенев, Адалберт Зафиров (ЦСКА), Антон Велков (Локомотив София), Николай Тодоров (Левски), Емил Спасов (Левски) и други. Финалният двубой беше ръководен от рефера Антон Генов. Мачът се превърна в истинско дерби с голямо напрежение. Точни за „Витоша“ бяха Николай Цанев и Пенчо Пенев на 2 пъти, а за ЦСКА 2 попадения отбеляза Методи Деянов. Шампионите "Витоша" (Бистрица) получиха специална купа от организаторите.

Последвайте канала на

Novini.bg
4613 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
edin izbiagal ot tazi darjava

2012.01.10 | 00:12

13
mnogo kasno be drugariu borisov!!! vie dokato se nakradete znaete li kolko hora napusnaha tazi ograbena darjava za VINAGI!!! az sam edin ot tiah i ve4e neiskam da 4uq za tazi darjava
sedfghjkl;'

2011.12.27 | 21:02

12
то не останаха кого да защитават!!!!!!!!!!!1
nemam dumi

2011.12.27 | 21:02

11
a dano,sushto triabva da se diri smetka i na tezi rabotodateli,koito ne plashtat zaplatite na horata,a smeniat koli i obzavejdane

2011.12.27 | 21:02

10
Бесепундерите сега ще се пръснат вече от яд.

2011.12.27 | 21:01

9
Ха, след като самия той направи така, че фирмите да фалират се загрижил за работниците на тези фирми ! Знаеш ли, тъпа тикво колко търговски обекта ще ударят катинара заради връзването към НАП ? И следователно колко работници на тези фирми ще си търсят работа незнайно къде ? И преди да сте ревнали от неграмотност, че трябва да се плащат данъци ще ви кажа, че нямаме нищо против да ни вържат и към НАСА ако искат, но за тяхна сметка, защото в период на криза да изръсиш по 800лв. на апарат си е чисто убийство ! Поредно доказателство, че тиквата и смешното му кабинетче разбират от икономика, колкото циганин от квантова физика !
vanko76

2011.12.27 | 21:01

8
Ти ли бе измамнико я стига
Митев

2011.12.27 | 21:00

6
Ти, който четеш това се замисли, че и аз съм в твоето положение и че и аз съм без работа. Бойко може да е мутра, може да е всякакъв, но направи много за страната. Ако бяха останали червените на власт, имам съмнения, че нямаше да има какво да се яде. Ти се радвай, че имаш какво да ядеш и къде да спиш и какво да облечеш. Цяла европа е в криза.

2011.12.27 | 21:01

7
Алелуя..............добри думи-хубаво е че не плюеш поне,но от добри думи я докарахме на тоя хал.........малко хора сме доволни за насъщния,но не от гореспоменатия........ако чаках на него да ме оправя,скоро нямаше да видя "кризата" на Европа........дай боже на всеки му в България-Европейска криза :):):) Целта на правителството господине,не е да закрепи икономиката на кантар,на гърба на данъкоплатеца,а да я възобнови-защото такава в момента няма!!!

2011.12.27 | 15:45

5
А как държавата защити хиляди хора,загубили парите си със строителството на зелено.Никой не си мръдна пръста,нито преди,нито сега.
---- Прикрепено писмо (В страната на НЕОГРАНИЧЕНИТ

2011.12.27 | 15:45

4
---- Прикрепено писмо (В страната на НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТТИ-АБСУРДИСТАН.) ---- Подател: евгени славков До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: В страната на НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТТИ-АБСУРДИСТАН. Дата: Понеделник, 2011, Декември 26 17:20:19 ЕЕТ Закъсалите държави, които търсят помощи, ако приведат пенсиите и заплатите такива, каквито са в България, веднага ще излязат от дефицита." "Колкото и да ми е неприятно това, което се слуцва в САЩ, Италия и Испания, управлението на тези държави трябва да приеме българския "Във всяко сако имам лентички. Като фокусник съм".>>> И още МНОГО,но се опасявам от абв.бг да не ми наложат ДДС ,поради многото Флашковани Борисовки,които просто са по света и у нас.. Господин Борисов,това са твои Бисери,нали така ?! Със сигурност няма да останеш без работа по две причини след мандата си.Първата е като на Първанов,добре обезпечени сте-материално и Партийно.Но в сверата на предположенията,че ако не бе Първото,пак нямаше да си безработен.При толкова много Бисери,нямаше как да не те поставят в едно дискусионно студио с Професора от канал3,при което щеше да бъде открито паралелно Играта : "Кой,Кого...без залаГания"

2011.12.27 | 15:45

3
Ако имате идеи как да направим България или вашето населено място по-добро място за живеене, или просто ви дразнят определени неща, споделете ги www.ideiazabulgaria.com

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини