Европа ни похвалила за високата работна етика при влизането в ЕС

  • 19 януари 2017 08:10

  • 5376
  • 3
Европа ни похвалила за високата работна етика при влизането в ЕС
© Getty Images (Архив)

България отбеляза 10 години от членството си в Европейския съюз (ЕС). Един от преговарящите тогава - Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 - сподели каквот си спомня от този толкова важен за страната ни момент.

Тя отбеляза, че е имало много голяма мотивация от държавата ни. По думите й хората от европейските инситуции са били впечатление от "много висока работна етика". Кунева заяви, че българските политици са били прилежни при подготвянето на членстовото си. Тя смята, че оттук-нататък е важно България да държи на своя глас - да знае какво иска. По думите й трябва да се намери баланс.

Ръководителят на Представителството на Европейската комисия в България Огнян Златев коментира пред БНТ, че членството ни е научило, че трябва да се спазват норми.

"Впечатляващо беше, че имаше обща солидарност, сякаш всички наши съюзници искаха да ни кажат – ние сме с вас", коментира дипломатът Любомир Иванов. Според него това все още ни дава кураж да продължим напред.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
5376 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.01.19 | 13:23

3
кривоустата касичка има апетит да погълне поне още два реактора ,за тая цел ще си ползва устата и долните дупки ..без притеснение и с много висока етика ..друг път..
Манол

2017.01.19 | 13:23

2
Тая задмина Масларова по кражби....
гост

2017.01.19 | 13:23

1
СТИГА ГЛУПОСТИ!

Добави коментар

Водещи новини