Найден Зеленогорски: Реформаторският блок е по-успешен разделен

  • 17 януари 2017 18:50

  • 3198
  • 4
Найден Зеленогорски: Реформаторският блок е по-успешен разделен
©

"Бих казал, че само се спрягат различни имена за евентуалното място на Меглена Кунева. Лично аз нямам информация по темата". Това заяви в ефира на БНТ Найден Зеленогорски.

Това, че нямаме лидер е последователно решение, тъй като от самото начало решихме да тръгнем като екип и да работим като такъв. Няма вероятност скоро Реформаторският блок да стане една партия. За сега мисля, че разделени сме по-успешни. При нас има уравновесени хора и работим спокойно. Така общуваме повече и взимаме премислени решения", добави още той.

"Влизаме с летящ старт от едни избори в други. Петър Москов ще ръководи кампанията за предстоящите избори. На 28 януари ще вземем важни решения за нашата политическа концепция. Ще работим за българско дясноцентриско управление", категоричен е той.

"Искаме да влезем със сериозна група в парламента, към това се стремим. За съжаление обаче за трети път в десницата започна фрагментиране, забравихме за десницата, чудя се как може постоянно да се спъваме в един и същи камък", чуди се Зеленогорски.

Найден Зеленогорски изрази своите съмнения за това дали партията на Христо Иванов ще бъде дясна.

"Реформаторите положихме максимални усилия в този парламент да привлечем към нас групата на Патриотите. Надявам се, че можем пак да приложим този варинат, за да не допускаме лявото в управлението", смята Найден Зеленогорски.

Относно Румен Радев, той изрази притеснение относно неговата позиция за Крим, която нито един европейски лидер не одобрява.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3198 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.01.20 | 14:51

4
и тоя ненормален като Рада Дълбоката Реформаторския Блок са 5 партийки с общо 3% обаче ти да видиш по успешен ще е РАЗДЕЛЕН! ой майко мила жива да не бях
СТАР СЕДЕСАР

2017.01.20 | 14:51

3
Каквото щете правете. Ние простосмъртните гласуваме за ДА, БЪЛГАРИЯ!
ffd

2017.01.20 | 14:50

2
Деформаторския блок, има електорална подкрепа в рамките на статистическата грешка 3-4% и то при положение, че са 5 партии. На предсрочния вот деформаторите ще гледат НС от вкъщи по телевизията. Такива титани на политиката като КУ..КУ...КУНЕВА, ЛУКАРСКИ, НЕНЧЕВ, и оня Тодор Танев, дето щеше да прави университет за пенсионери и да създава нови колежи, че са ни малко 53 ВУЗА.

2017.01.19 | 08:25

1
Зелен Идиот

Добави коментар

Водещи новини