Татяна Дончева: България влиза в цикъл на тежки разбории

  • 16 януари 2017 08:17

  • 8418
  • 5
Татяна Дончева: България влиза в цикъл на тежки разбории
©

„България влиза в цикъл на тежки разбории“, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на „Движение 21“ Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

„Много хора в България влязоха в роли, не само Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в. Много бизнесмени в България влизат в роли. Един дори претендираше за българския Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. Назначените от БКП и БЗНС не могат да бъдат никакъв Тръмп“, заяви Дончева.

„Водата ще става все по-мътна и мътна. В този период мисля, че е важно да има една ниша, която да бъде заета от здравомислещи“, поясни тя.

На въпрос дали е правилно подозрението на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, че България ще бъде оставена в зоната на влияние на Русия, Дончева отговори, че не е лишено от основание.

Последвайте канала на

Десислава Станева
8418 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
я

2017.01.16 | 16:17

5
EU , русия , америка ,китай, какво значение има ? щом хората не живеят добре , зависимостите на политиците не трябва да се отразяват на благосъстоянието на българите , а вие ограбвате Народа си за да хвърляте в краката на господарите си за да ви защитават , и го наричате ИКОНОМИКА или ПОЛИТИКА , за това са ни такива и ;бизнесмените; и политиците , пълни боклуци

2017.01.16 | 16:17

4
Ами като толкова я разбираш тази "ИКОНОМИКА" прочети поне колко е минималната заплата в страните които изброяваш!!! Дори необразованите цигани не мигрират към РУСИЯ. Ами това е "значението", което не можеш да схванеш....
stojan chadziev

2017.01.16 | 14:11

3
Nesto polozitelno da kazete,4ervena kravo.
Васко

2017.01.16 | 11:56

2
Няма тайни в българската политика за цигуларката! Всичко знае и от всичко разбира!
СВ

2017.01.16 | 11:56

1
Ох, тези политици не се научиха да говорят! В речника няма дума "разбория". Сигурно дамата има предвид "неразбории", ама кой знае какво се върти в главата на простия човек. Е, как да гласуваш за такива хора?

Добави коментар

Водещи новини