Депутат от ДПС: Това НС не може да реши нищо (видео)

  • 12 януари 2017 08:49

  • 4430
  • 0
Депутат от ДПС: Това НС не може да реши нищо (видео)
© Novini.bg

В това Народно събрание не може да бъде решено нищо, каза депутатът от ДПС Хамид Хамид по БНТ.

По този начин народният представител коментира защо вчера той и неговите колеги решиха да отложат обсъжданията за референдума, проведен на 6 ноември. "Този парламент има още няколко дни работа", поясни той.

Хамид се съгласи с мнението на депутата от Реформаторския блок Антони Тренчев, който също бе в студиото. Той посочи, че чисто мажоритарна избирателна система има само в малката африканска страна Джибути.

В дискусията се включи и народният представител от БСП Валери Жаблянов. Според него народът иска промяна и в следващото НС трябва да бъде намерен консенсус и да се отговори на исканията на народ. "Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и неговите колеги трябва да пояснят какво очакват, а партиите трябва да работят за възстановяването на доверието към демокрацията у хората", допълни още той по телефона.

Резултатите от референдума бяха коментирани и от народния представител на ГЕРБ Данаил Кирилов. Той изрази мнението си, че допитването е било затъмнено от вота за държавен глава. "За изхода от референдума не трябва да обвиняваме избирателите, а себе си", каза още той.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4430 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини