Татяна Дончева: Да оставим Радев да работи, щом сме му дали държавата

  • 09 януари 2017 17:54

  • 25046
  • 8
Татяна Дончева: Да оставим Радев да работи, щом сме му дали държавата
© Булфото (Архив)

На президентските избори е станало това, което е станало, то няма нужда да бъде коментирано. Когато давате държавата на един човек, мислете тогава! Когато сте мислили и сте я дали на човека, който сте избрали, вие имате вече някакви очаквания и трябва да си зададете въпроса - тази работа за този човек ли е? Това коментира лидерът на Движение 21 Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в по повод избора за президент.

Тя бе категорична, че ролята на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на вече му е дадена и независимо дали са подходящи Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, Илияна Йотова или жена му Десислава да му влият, той е избран за новия пост.

"Този човек има 4-годишен мандат, дайте да го оставим да работи, защо трябва да натоварване с очаквания?! Ние сме поели риска, възлагайки работата", коментира Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в пред бТВ.

Тя даде пример, че когато викне водопроводчик у дома, не му виси на главата дали ще си свърши работатата. Затова, по думите й, трябва да видим как ще се справи Радев с новите задължения.

Иначе според Дончева не трябва да се разсъждава за изминалите събития, включително дали Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е можело да не подава оставка. Лидерът на Движение 21 смята, че има политическа криза. Тя коментира, че не е работа на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да се меси в обществената поръчка за Тол системата.

"Това работа ли е на президента да възрази срещу обществена поръчка, освен, че някой лобист на БСП му я пробутал?!", отбеляза тя.

По повод новия служебен кабинет, Дончева смята, че президентът Росен Плевнелиев е постъпил разумно, отказвайки да назначи временно правителство. Тя коментира, че има конституционна разпоредба, която има луфтове. Добави, че е смешно да се съставят два служебни кабинета за толкова кратко време. Пошегува се, че може на някого да му се е искало да види снимката си като служебен министър, но в никакъв случай това не е държавническо поведение.

Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в е убедена, че отговорността за президента идва в момента, в който той е избран и не трябва да се чака встъпването му в длъжност. Тя припомни, че преди години преди да влезе на "Дондуков" 2 Петър Стоянов е отишъл при хората, за да ги успокои и е поел отговорност за държавата.

Междувременно Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в коментира спекулациите, че ще се обедини с формацията на Христо Иванов "Да, България". Тя каза, че за партньорство може да се мисли на по-късен етап.

"Място за партньорство има, но това вероятно ще стане във времето напред“, каза тя.

Дончева обърна внимание, че Движение 21 е формацията, която е поставила борбата с корупцията и радикалната съдебна реформа за съдбоносни за нацията въпроси.

"Ние ги поставихме преди 3 години, а аз преди 10 поставих ключия въпрос с корупцията. Никога обаче Движение 21 не е претендирало да бъде единствено и изключително за това", заяви още Дончева.

Накрая тя заяви, че Протестна мрежа никога не е искала леви в организацията си. Смята за "мъгляви" изказванията по телевизия.

"Вярвайте ми, това е пребрандиране на Реформаторския блок", отбеляза Дончева.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
25046 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
ПЕПА

2017.01.15 | 21:11

8
След като давате думата на човек,който най нагло и мръснишки отърва Масларова от затвора,що не я питате за каква борба,за какви 5 лв ще се се БОРИ!!!! Ужас!
обективен

2017.01.12 | 12:52

7
Аз до сега работещ човек в униформа не съм виждал. Те по природа са си мързеливи,некадърни и щото за нищо друго не стават,мама ги е пратила във военното училище да лежат цял живот и да взимат една шапка с пари. Този няма да е изключение
stojan chadziev

2017.01.10 | 13:33

6
Mazna,nenasitna,Radev i rabota,tazi rabota ne za nego dr.Doncheva,da si chodi v kasti da si karpi 4orapite.

2017.01.10 | 13:32

5
ДА ГО ПРАТИМ В РУСИЯ ДА РАБОТИ
ПОМНЕЩ ОТ БСП

2017.01.10 | 13:32

3
Не сме му я дали ние- Даде му я ген. Решетников. Даже на вътрешно партийният референдум на БСП за кандидат Президенти беше аутсайдер. 1. Нинова 2.Манолова..................12. Радев.

2017.01.10 | 13:32

4
И ГЕРБ им помогнаха с предложената от тях неизбираема кандидатка Цецка.

2017.01.10 | 13:32

2
Татяна Дончева , едно от КОЙ-четата на Прехода! Като адвокат на Мултигруп , доказа, че хиляди тонове захар са се "изпарили" Вероятно срещу заплащане на "бригадата" адвокат-прокурор-съдия

2017.01.10 | 13:31

1
Желая успех на Дончева,от все сърце!

Добави коментар

Водещи новини