Димитър Шишков от РБ: Богати и известни ще си напазаруват политици

  • 22 декември 2016 10:14

  • 5260
  • 3
Димитър Шишков от РБ: Богати и известни ще си напазаруват политици
© Фейсбук

Мажоритарното гласуване е тежък популизъм – псевдоинтелигенти подведоха хората. Богатите и известните ще си напазаруват политици и ще ги вкарат в парламента, а гражданите бяха използвани за тези цели. Районирането от вносителите му е направено по безобразен механичен начин. Това смята доц.д-р Димитър Шишков от Реформаторския блок.

Той посочи, че няма въведено машинно гласуване, както е по закон, няма преброяване на населението, няма изчистване на „мъртвите души“ от списъците, които са около 1 милион души и сега тези метастази се пренасят в едномандатните райони.

"Направено е едно чисто механично райониране, в което има абсурди като това две села на 2 километра едно от друго да са в различни едномандатни райони, улици липсват от районирането, „мъртви“ села, без секции в последните 3 избори, са сложени в районите, за да се постигне механично минималният брой избиратели за район. Пълен хаос", заяви пред България он еър Шишков.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
5260 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.12.22 | 22:53

3
Чудя се на партиите от които зависи това .Отхвърляйте това мажоритарно гласуване и толкоз.Народа не стои зад това .Този въпрос е вкаран защото вносителите бяха сигурни ,че покрай задължителното гласуване и намаляване на субсидията щи мине и мажоретката на циркаджиитеПокрай сухото гори имокрото

2016.12.22 | 22:52

2
за мажоритарно ..по малко от половината на народа ..докога малцинството ще си налага волята над мнозинството ..а по са гласовити и паралии ..и като протесторите ..платени..

2016.12.22 | 22:52

1
и така и иначе от политическата рода нищо не става , правете каквото си искате , а пък ние не сме длъжни да се съобразяваме с ;законите; ви

Добави коментар

Водещи новини