Владислав Горанов: Сигурно е едно - премиерът няма да е Бойко Борисов

  • 19 декември 2016 08:18

  • 5228
  • 1
Владислав Горанов: Сигурно е едно - премиерът няма да е Бойко Борисов
©

На финала сме на справянето с основната опасност, свързана със ситуацията в Хитрино. Риск от некоректно разходване винаги съществува. Но имаме уверенията на общината, че това няма да се случи, създаден е и обществен съвет. Това каза министърът на финансите в оставка Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва в ефира на БТВ.

При подобен инцидент в Германия бяха нужни три месеца, докато ние се справихме доста по-бързо, посочи той. Горанов каза още, че 26 къщи са неизползваеми и трябва да се построят отново. „Има осигурени средства от бюджета. 10 къщи ще бъдат построени от строителни фирми, имаме уверение за това“.

По темата за политическата ситуация в страната Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва каза: „Сигурно е едно - премиерът няма да е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, управляващата сила няма да е ГЕРБ и финансовият министър няма да се казва Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва. След като сме си подали оставката по-добре е да се оттеглим“.

„Има различни тези - едната е, че сегашния парламент има да свърши няколко важни точки и затова животът на настоящото НС трябва да се удължи. Заради промяната на изборните правила, мигрантската криза. От политическата целесъобразност е добре да има действащо НС. От последните консултации, които имаме с колегите стана ясно, че Борисов няма да настоява министри от ГЕРБ да не участват в бъдещ кабинет“.

На въпрос кой ще поеме финансовото министерство, Горанов каза: „При нас процесите са важни и трябва да се наблюдават от експерти в противен случай може да счупим машината“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5228 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.12.19 | 12:55

1
иди ми ..дойди ми ...молко циганска работа -тука има ..тука няма ..къде е премиерчето..

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини