Oрешарски разкри отношението на Ахмед Доган към политиката

  • 14 декември 2016 08:27

  • 21036
  • 1
Oрешарски разкри отношението на Ахмед Доган към политиката
©

"В момента Реформаторите са единствените, които подкрепят кабинета в оставка на Бойко Борисов. Никой друг, дори част от симпатизантите на ГЕРБ, се отказаха от тях. Това заяви в ефира на БТВ Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

"Никой не е казал, че правителството в оставка не трябва да изпълнява задължениеята си - напротив, трябва да се работи. Опозицията винаги е говорила как в края на мандата се вършат най-много глупости, но това е клише вече. При предсрочни избори не знам кой ще е на първо място, ако знаехме резултатите, щеше да е лесно. Мисля, че няма да успеем да съставим лесно правителство. Когато аз бях в управлението ситуацията беше патова", обясни още той.

"Аргументите, които вадят от Реформаторския блок, са меко казано нелепи. Не разпознавам това СДС с автентичното дясно. В дълбока криза сме и нямаме десни управници. Политическата криза в България е поне от 2009 година. Не се виждам като депутат и няма да бъда такъв в ДПС. Засега нямам предложения, които да си заслужават да коментираме", каза Орешарски.

"Не е новост, че Ахмед Доган има дълбоко философски познания за политиката и живота", смята той. И допълни, че не получава финансова подкрепа от ДПС.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
21036 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
1

2016.12.15 | 09:47

1
Курва , много долен индивид ! Гнус ме е от такива човекоподобни животни

Добави коментар

Водещи новини