От кризисния щаб: Още тече газ от една от цистерните (видео)

  • 13 декември 2016 08:21

  • 7627
  • 1
От кризисния щаб: Още тече газ от една от цистерните (видео)
©

През нощта са обработени до 10 цистерни. Предстои да бъде обработена още една. Имаме напредък, има всички условия  и материли,  за да продължат действията по плана.

Това коментира вицепремиерът в оставка Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. от кризисния щаб.

Надявам се времето да не ни попречи, каза още тя.

Тя съобщи на жителите на Хитрино, че  днес към 12 часа ще дойде премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, заедно с двамата шефове на Строителната камара и на място ще определят как ще се възстановят щетите по сградите в селото.

Ще се предприеме и временно настаняване във фургони , а след това ще се изградят нови жилища.

Комисар Николов от своя страна коментира, че вятърът създава сериозни проблеми. Трябва да направим всичко възможно да приключим операцията,  има много експерти, които работят и които ще решат кога да започнем операцията. Все още има теч от единия от вагоните. Пожарникарите са корави момчета, добре подготвени, коментира още той обстановката в Хитрино.

По думите му и 12-те цистерни сами по себе си представляват опасност.

Министърът в оставка Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета обяви, че на съседна гара чакат 50-тонни кранове. Това, което може да бъде изтеглено по железен път ще бъде изтеглено. Имаме 80-тонни гондоли, на които биха могли да бъдат натоварени чрез крановете  част от вагоните.

По думите му транспортно-аварийната процедура е обезпечена.

При успешна операция на екипите на пожарникарите на-логично  е цистерните да се закарат на площадката на собственика.

Последвайте канала на

Нора Виткова
7627 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХА

2016.12.14 | 15:45

1
ТАЯ Я ПУСНЕТЕ В ЦИСТЕРНАТА

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини