Кадиев: Безсмислено е да се прави правителство в този парламент

  • 08 декември 2016 19:10

  • 3776
  • 0
Кадиев: Безсмислено е да се прави правителство в този парламент
© Булфото (архив)

На предсрочните избори ще се явим сами. Ние сме нова партия и не искаме да имаме нищо общо с партиите от статуквото, включително и с БСП.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ независимият депутат и лидер на партия "Нормална държава" Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в. Шансове да се направи нов кабинет в този парламент има. Това може да стане чрез игри с кворума, но цялата процедура ще е съшита с бели конци. Партия, която има 13 депутата е несериозно да се захваща с правеното на правителство. То ще се срине буквално за няколко седмици. Всичко това е абсолютно безсмилсено. Аз лично не искам предсрочни избори, но не виждам друг вариант, допълни той.

В "Младост" направихме нещо невиждано. Открихме гражданския кандидат. Това е бъдещето. Обвиняват ни, че искаме да спираме частното строителство. В това няма нищо вярно. Ние искаме да спрем незаконното строителство. Ясно е, че корупцията започва от много високо ниво - Столична община. За това нямам съмнение. Открихме страшни неща в "Младост". Всичко се е правило без търгове и договори, а само с анекси. Същото важи и за санирането. Хубавото е, че има активни граждани, които подават сигнали, каза още Кадиев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3776 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини