Политолог: Взeмането на мандат от страна на РБ ще е едно абсолютно безсмислено упражнение

  • 05 декември 2016 09:36

  • 7482
  • 4
Политолог: Взeмането на мандат от страна на РБ ще е едно абсолютно безсмислено упражнение
© Булфото

Взeмането на мандат от страна на РБ ще е едно абсолютно безсмислено упражнение, дори ще бъде вредно. Това коментира в интервю за БНР политологът Петър Чолаков.

В крайна сметка не е чак такова голямо бреме да управляваш за около един месец. Проблемът е свързан с отговорността. Някой трябва да носи отговорност за това служебно правителство. Отговорността ще падне върху този, който го е формирал и това ще бъде именно Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Аз с това си обяснявам и неговото нежелание да се стигне до този етап, заяви Чолаков.

България е изправена пред множество предизвикателства и във вътрешнополитически, и във външнополитически план, добави политическият анализатор.

Отговорността за кабинет е много голяма. Хора, които са експерти, до няколко седмици трудно ще се сработят помежду си, а и ще трябва да носят самите те отговорност за неща, които могат да се случат в България. Трудно е да се прогнозира и какви ще са резултатите от изборите. В момента изглежда, че ГЕРБ ще бъде отново първа политическа сила, каза още Петър Чолаков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7482 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.12.07 | 08:58

3
плювньо ..по "мъжки" решава ..на кой да му пуска и на кой да не дава..
аз

2016.12.07 | 08:58

4
Ще пукнете от бе, ей?! Недеите така! Успокойте се вече! Нали вече си избрахте нов ... "да ви оправи"! Няма нужда толкова да се пенявите! Ето - остават само още 6 седмици!

2016.12.07 | 08:58

1
точно тия изроди продадоха държавата и са за затвор

2016.12.07 | 08:58

2
Заедно с тиквата

Добави коментар

Водещи новини