Дайнов: На Борисов му "светна" след изборите какво работи

  • 18 декември 2011 14:01

  • 2022
  • 3
Дайнов: На Борисов му "светна" след изборите какво работи
©

През годината най-интересно бе да се наблюдава министър-председателят. Това каза в интервю за предаването "Неделя 150" по БНР политологът проф. Евгений Дайнов.

"Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г има повече власт от тази, която предвижда Конституцията, защото той има властта на харизмата. Борисов първо действаше като министър на МВР, но в началото на тази година това се обърна срещу него, след скандала със СРС - та. След това той се преквалифицира като министър на строежите.

Чак след изборите му "светна", че това да си министър - председател не означава да тичаш от ресор на ресор, особено в условия на криза. Някъде след изборите Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разбра какво е да работиш министър - председател. Всички тези заявки за реформи показват точно това. Интересно е, следващите месеци, дали ще може да го работи", заяви Евгений Дайнов.

Последвайте канала на

2022 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.12.20 | 21:42

3
Чалгаполитолог
SHOPA

2011.12.20 | 21:42

2
Пожелавам г-н Дайнов на ВАС ДА ВИ СВЕТНЕ какво и за кого работите. Бяхте на страната на "новите" демократи, но после май сменихте резбата и сега? Произхождате от семейство на "активни борци против капитализъма", а май сте на негова страна в лична изгода! Правите се на гъзар, по външен вид, ама май сте си такъв (без а и р)! Не се появявате сега много често в ефир, но задкулисно, чрез разни неправителствени организации и измислени институти се опитвате да внушавате неща от кухнята на ДС! Интересно защо повечето активисти на БКП станали министър председатели и президенти, са историци, а понастоящем политолози? Кто Вы товарищ Дайнов, спрашивает товарищ Сталин??? http://www.slovo.bg/old/litforum/135/kcherven.htm

2011.12.20 | 21:42

1
Какъв политолог е това човече? В България няма политология заради такива медийни шамани.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини