Димитър Делчев: България има нужда от силна десница

  • 13 ноември 2016 23:10

  • 4903
  • 4
Димитър Делчев: България има нужда от силна десница
© Булфото (архив)

България има нужда от силна десница, която да се противопостави на набиращия сили популизъм и затвърждаване на евроатлантическата насоченост на страната. В Реформаторския блок работим за консолидация и съюзен форум.

Това заяви Димитър Делчев, секретар на Парламентарната група на Реформаторския блок. РБ остана на принципна позиция и показахме, че по-голямата част от нашите симпатизанти подкрепят кандидата на ЕНП. Има нужда от укрепване на РБ, което започнахме още тази седмица с подписването на споразумение, чрез което продължаваме действието на коалицията, каза той. Хора от цялата страна от ДСБ също заявиха, че вярват в Реформаторския блок и искат да останат част от него, добави той.

България трябва да потвърди евроатлантическата си насоченост, категоричен бе той. Имаме политически задачи като завършване на реформите в образованието, здравеопазването, отбраната и икономиката. Не изключвам, че новата коалиция между ДПС и БСП ще сложи едно лице, което ще доведе България до нестабилност и хаос и зад него да се скрият всички сделки на червената мафия, коментира Делчев.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4903 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.11.14 | 10:24

4
България има нужда от управляващи, милеещи за народа и държавата, а не за джоба си и родата! Не зависимо какви са!

2016.11.14 | 10:22

3
свиркаджии ?
Симеон

2016.11.14 | 09:05

2
...Но няма нужда от политически сатрапи като Цвета Караянчева.Загубата в Кърджали е изключително нейна заслуга.

2016.11.14 | 09:05

1
добро утро ,модераторе ...какво лошо ...в съвета ..да си тренират десницата с чекии ..е ако са левугяри ...пак могат да опитат с десницата ...като войник ...имаше поразителен ефект ...

Добави коментар

Водещи новини