Московски: Оказваме необходимото съдействие на превозвачите

  • 31 октомври 2016 13:28

  • 2132
  • 4
Московски: Оказваме необходимото съдействие на превозвачите
© Булфото (архив)

Министерството на транспорта е оказало необходимото съдействие на превозвачите във връзка с техните оплаквания за дълъг престой по ГКПП-ата.

Това заяви в Бургас министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета, цитиран от 24 часа. Причината за тричасовия предупредителен протест е, че те имат претенции към работата на Гранична полиция и Митниците, заради бавното действие на тези служби камионите им стояли по 20-30 часа на ГКПП-ата, което им нанася щети, уточни министърът. Той бе категоричен, че в протеста политика няма. Московски припомни, че наскоро Министерството на транспорта е било домакин на среща на всички заинтересовани страни.

Изговорихме темите, знае се, че това е проблем, явно до момента превозвачите не са видели адекватна реакция, каза още Московски. След предупредителния протест днес очакванията били в рамките на месец работата на съответните институции да се подобри.

Транспортният министър присъства в Бургас на откриването на екофорум с участието на 6 черноморски държави, свързан с Международния ден на Черно море. След това видя на място как тече преобразяването на зоната за свободен достъп около Морската гара.


 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2132 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
БАТ САЛИ

2016.11.18 | 15:47

4
Кажи бе, братчет?

2016.11.18 | 15:47

3
КЪСНО Е ЧАДО

2016.11.18 | 15:47

2
А НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕВОЗВАЧИ КОГА ЩЕ ОКАЖЕТЕ СЪДЕЙСТВИЕ! ИЛИ ТЕ НЕ ВЛИЗАТ ВЪВ ВАШИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ?
eRevollution-България

2016.11.01 | 12:56

1
Оналйн стратегическа, военно-икономическа, гео-политическа игра. Бъдете президент, депутат или партиен представител на своята държава. Бъдете силен военен или икономически магнат. Помогни на страната си и на нейните съюзници да превземат света. Съдбата е в твой ръце! Присъеди ни се сега - https://goo.gl/MWKklv

Добави коментар

Водещи новини