Освиркаха Бойко Борисов в Пловдив

  • 14 декември 2011 11:36

  • 12975
  • 34
Освиркаха Бойко Борисов в Пловдив
©

С освирквания „Оставка” премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, вицепремиерът и министри от кабинета бяха посрещнати пред сградата на Областна администрация – Пловдив.

Днес в града се провежда първото за тази година изнесено заседание на правителството. Протестиращите връчиха на областния управител Здравко Димитров декларация с исканията им, с молба тя да бъде внесена в Министерски съвет. Преди началото на заседанието министърът на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на връчи чекове - субсидия на трима земеделски производители от региона.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отказа да се срещне с протестиращите, като думите му бяха: „Няма да се срещна с тях, защото за 10 месеца имаме 161 000 пропуснати дни”.

Последвайте канала на

Novini.bg
12975 34

Свързани новини

Коментари 34

Добави коментар
Fuck Dyankoff

2012.01.01 | 17:51

33
Само така- само освиркване за тези мръсници от правителството! Такива нагли мошеници 20 години не е имало- все се е крадяло, все е е правило и струвало, и при Костов, и при Царя, и при Станишев, но все нещо се оставяше и в държавната хазна, най-вече по костово време- а сега дойдоха на власт Тиквата, Цвъ Цвъ и мошеника от свтовната Банка Дянк-офф и източиха резерва да "запълват" дупки- нагли лъжи за наивници и глупази, каквито изглежда за съжаление са повечето българи в момента. Щото излиза, че макари да сме зле сега, макари да ни доят и стрижат двойно повече от предишните правителства, трябва да си мълчим и траем, щото Боко Борисов е "убавец" и "най-малкото" зло. Е да, ама не! Няма да си мълчим, няма да си траем, народа малко по малко, или поне нормалната, а не деградиралата част от него, започват да се вдигат, защото такава наглост няма! Не стига, че хората работят цял живот, а после получават унизително ниски пенсии, а отгоре на всичкото сега им удължават стажа за пенсия!! На какво отгоре бе, мошеници! Да ви еба в наглите герберски боклуци- вие сте най-голямата напаст за България!!!
антикомунис

2012.01.01 | 17:57

34
добре бе приятелю, успокой се малко. герб и бойко такива и онакива ама аз и ПО-ГОЛЯМАТА част от българия си ги преизбрахме. а вие заедно с турчалята и циганите знаете само да плямпате. а и още нещо И ние ви ебем :) май доста ефективно нали :)))) (хахаха)
Dolu GERB

2012.01.01 | 17:50

32
Само за едно не съм съгласен с Вас Бля бля- при Костов, с всичките му корупционни и всякакви други схеми, живяхме в пъти по-добре отколкото сега, при Борисов, Цветанов, Дянков и компания гербери! Имаше увеличения на заплатите, по-добър стандарт на живот. Икономикатабеше живнала и инфлацията намаляла. не трябва да забравяме, че Костов беше българският премиер, който 99-та година не допусна албански(косовски) бежанци да се настанят в пределите на България, което щеше да ни доведе до невъобразими главоболия ако се беше случило. така че Костов определено не е най-черния в България- Борисов и компания са нещо ужасяващо, сравнени с него- направо е китка за мирисане пред тях!
Omni

2011.12.16 | 00:08

12
Всички коментари против Бойко са глупави. Като сте такива големи управници да ви връчим на вас идиотите една фалирала фирма и да видим как ще я направите номер едно с огромни печалби. Къде спахте 20 години, че сега обвинявате човека за всички проблеми в държавата.
12345!

2011.12.21 | 18:35

31
Поткрепям те! Те другите не са виновни, то тази омраза им е внедрена на подсъзнателно ниво...за жалост такива сме българите. 20 години...Аз мисля да гледаме напред а не назад и АКО можем да направим нещо... !!! Г Л А С У В А И Т Е !!! -само това мможем да направим. P.S можем и да протестираме, а даже можем и депутатски коли да палим :P

2011.12.21 | 18:34

29
60% ot komentarite tuka sa napisani ot edin i sa6t chovek,taka che ....

2011.12.21 | 18:30

25
Ами ако беше сложил край на източването на пари от дьржавата от както е на власт до сега щеше да вьзстанови много фирми с тези пари.Защо не се захвана пьрво с рефиромите в сьдебната система,от там изтичат много пари.Ако се беше справил с корупцията в сьдилищата нещата щяха да стоят по добре
Свилен

2011.12.16 | 00:08

11
Фалита се осъществява с дейното съдействие на дебила Борисов. Да не кацна от Марс. Тука си е отдавна, от село и под крилото на БКП и мафията.
Дичо

2011.12.21 | 18:35

30
Не освирквания, а тухли в главите заслужават Боко и Дянков!!! Шибните им яки тухли четворки и да се приключва!
Angry

2011.12.16 | 00:05

8
Като чета повечето коментари се обеждавам че булшеството българи са с критичен умствен багаж. Остават се лесно да бъдат вкарани в транс и психоза от манипулациите на серГЕЙ и неговата тайфа. Всички ми говорят че Б.Б крал и само това правил а единствения аргумент е че наложил изисквание за регистриране на цигарите по ДДС с което цената им скочила двойно и Бойко си пълнил джоба от контрабандата. По времето на серГЕЙ паша ставаха най явните и очевадни грабежи в бг ама никой и нищо не каза тогава. Пример за това е закона за заменките на земите с което се разграби тотално черноморието, както и изграждането на язовир Цанков камък където интимния пертньор на сергей Доган гушна 1 милион евро за консултански услуги. Както и връзките на бившия министър на мвр Румен Петков с организираната престъпност( за малко сведения http://www.bivol.bg/wlkyulev.html). Бойко борисов още когато беше кмет на софия ускори строителството на софийското метро ремонтираше пътната инфраструктура, ремонтираше и откривше нови детски градини. А сега всички малоумници се оплакват и негодуват с/у Б.Б заради влешеното си финансово състояние за което е виновна световната криза. Ако Б.Б ви се врържи на глупостите и вместо да строи пътища ви раздаде парите за социални помощи ще стане същото като с медиците. Миналата година протестираха овеличиха им финансиите а качеството на услугате даже се понижи. Който няма ъкъл да се връзва на манипулациите и гласува за този потомък на поп Кръстьо серГЕЙ паша.
Свилен

2011.12.21 | 18:32

28
Абе глупак, ти какво добро видя от тоя дебелогъз некадърник, докато беше главен секретар. Как така стана чак и главен секретар, да не би да е бил 20-30 години отличил се с прецизна служба полицейски началник? Беше назначен от роднина в пожарната, защото иначе трябваше да чисти тоалетните в Банкя. От пълен аутсайдер изведнъж чрез помощта на БКП и мафията се издигна до премиер от нищото. Очевадно е, че е тъпунгер и няма воля за нищо! Не може днеска да смята едно, а утре друго. Няма последователност в мисленето му, само празни приказки ми дрънка и все заучени от някой около него. Такива като него си ги имаме със десетки хиляди. Некадърник и слабоумник.

2011.12.15 | 21:08

4
''Като чета повечето коментари се обеждавам че булшеството българи са с критичен умствен багаж.'' --- Акъл от неграмотни тъпанари не щем, мерси ! Продължавай да духаш на тиквата, за друго не ставаш ! П.С. можеш ли сам да преброиш грешките само в това изречение или да ти ги посочвам ? Кой клас си... 5-ти ???
Чоко

2011.12.21 | 18:31

27
И кво бе Маскара? Та нали първите три дни от болничния са за сметка на Работодателя! Да не би Дянков да ги е платил. Я му кажи да изкара тефтерите и да видим ние аджи ба, от всичките 161 000 дни болнични, колко от тях ги е платила държавата? Аз ще ти кажа. НУЛА. Една кръгла Нула е платил НОЙ. И трилиони лева данъци да влизат в тази държавна хазна, на вас ненаситни псета пак ще са ви малко. Пак хората ще са ви виновни. Ама тия хора ще се дигнат и тогава на всички такива Държавни Мутри ще ви отеснее света. Мамицата ви изедническа.
Чоко

2011.12.21 | 18:31

26
И кво бе Маскара? Та нали първите три дни от болничния са за сметка на Работодателя! Да не би Дянков да ги е платил. Я му кажи да изкара тефтерите и да видим ние аджи ба, от всичките 161 000 дни болнични, колко от тях ги е платила държавата? Аз ще ти кажа. НУЛА. Една кръгла Нула е платил НОЙ. И трилиони лева данъци да влизат в тази държавна хазна, на вас ненаситни псета пак ще са ви малко. Пак хората ще са ви виновни. Ама тия хора ще се дигнат и тогава на всички такива Държавни Мутри ще ви отеснее света. Мамицата ви изедническа.
bohse78

2011.12.21 | 18:30

24
Хорааааа, чета и се чудя да рева ли пак да рева. Но то се знае,че Българина иска само да му е вътре. През последните години , ви крадяха и унижаваха- а там мълчахте, защото милата партия така ви казваше. Никой не ревеше за откраднатите милиони, земи и заменки. А сега , когато ХОРАТА се опитват да запълнят ямите , оставени от Червени, Жълти и Обрязани Вие, драги ми смехурковци само се оплаквате и лаете. Но на магарето на оная работа мълчахте, защото сиг. сте крали и Вие. Спорен ден от мен, мързеливци.
нц

2011.12.16 | 00:10

23
Нагъл,по-нагъл,най-нагъл,Бойко Борисов.
andersen

2011.12.16 | 00:10

22
Най после! Кралят е гол!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини