В ДПС били паникьосани да не бъдат изместени от патриотите от третото място

  • 05 октомври 2016 11:32

  • 2356
  • 4
В ДПС били паникьосани да не бъдат изместени от патриотите от третото място
© Булфото

ДПС се притеснявало да не бъде изместено от третото място като партия от Обединените патриоти и така да бъдат лишени от възможността да изнудват било леви, било десни партии, за да правят коалиции с тях. Така лидерът на ВМРО и кандидат за президент Красимир Каракачанов коментира през журналисти в парламента декларацията на Движението, прочетена от парламентарната трибуна.

В нея Тунчер Кърджалиев обвини "Патриотичния фронт" и ГЕРБ в заиграване - недалновидно и безперспективно, в нечестна игра, визирайки приемането на дискриминационни, според партията му, закони.

В отговор Каракачанов категорично отрече подобна комбинация и посъветва медиите да следят резултатите от първи и втори тур на президентския вот, регионите, в които ДПС "вади" гласове. Ще видите всъщност кой се е договарял с ГЕРБ - ние или ДПС, посочи той. По думите му, системните играчи са омръзнали на българския народ, защото са го довели до бедност, висока смъртност и демографска криза.

ДПС се притеснява, че за пръв път от последните 25 години насам обединението на патриотичните формации не само че ще го изхвърли от традиционното за него като партия трето място, но, според електоралните нагласи за парламентарни избори, се приближаваме осезаемо към второто място, допълни още Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2356 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.10.19 | 17:16

2
Умряха баламите! Плочата се изтърка... ДС-патриотите са еднакви с ДС-ДПС-то. Мъгла за баламите...
Българофил

2016.10.19 | 17:16

4
Каракачанов е агент от ДС а ДПС са такива, значи са от едно котило комунистическо.

2016.10.19 | 17:16

3
агенти са само курвите от герб и бсп

2016.10.19 | 17:16

1
Браво на Каракачанов-вън турската партия

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини