Кадиев иска оставката на Митов след отвлеченото дете от наш консул

  • 28 септември 2016 07:10

  • 3839
  • 2
Кадиев иска оставката на Митов след отвлеченото дете от наш консул
© Булфото (архив)

Калинка след калинка. Така Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в описва назначенията в Министерство на външните работи (МВнР) след скандала с консула ни в посолството в Никозия, която бе замесена в отвличане на дете. Вчера тя бе отзована, а случаят се проучва. Кадиев поиска и оставката на министър Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, заради това.

Във фейсбук Кадиев пише, че в МВнР се назначават неподготвени кадри или партийни фигури.

"Учих 5 години дипломация. Виетнамски, английски, испански, руски, плюс съответните политически системи, история, география и протокол. Тогава редкият език бе една от малкото възможности момчета от провинцията да влязат във външно. Английски, немски и френски бяха за връзкарите. Учехме до побъркване.И през не ми е минавало, че някога външно министерство ще се напълни с подобни позорни назначения. И защо да се чудя, че консулът ни в Кипър отвлякъл дете?", възмути се Кадиев.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3839 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.09.28 | 18:54

2
Mitov e predatel. Vsichki go znaiat

2016.09.28 | 12:16

1
на тоя самочувствието му е по голямо и от него самия ,разбира от всичко и коментира ,дали е правилно или не ,че на кой му пука ...

Добави коментар

Водещи новини