Митов: Правителството не желае да бъде асоциирано с твърденията за ООН

  • 13 септември 2016 13:44

  • 2998
  • 2
Митов: Правителството не желае да бъде асоциирано с твърденията за ООН
© Булфото/Архив

По никакъв начин българското правителство не желае да бъде асоциирано с твърдения, замесващи трети държави, че по един или друг начин има договорки за смяна на нашата кандидатура за ООН. Това отсече външният министър Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,.

"Благодарим за адекватната реакция както на Руската федерация, така и на Германия", заяви той пред медии след края на днешното правителствено заседание.

Митов е убеден, че България е реагирала адекватно и бе категоричен, че страната ни сама може да решава въпроса с кандидатурата си.

"От тук нататък премиерът много ясно артикулира. По никакъв начин реакциите на руската федерация не могат да бъдат четени в полза или вреда на когото и да е било. Ясно беше казано, че никой няма да ни се меси в суверенните решения",обясни още Митов, цитиран от "Фокус".

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2998 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.09.22 | 15:05

2
Ей ,Мито ,тъкмо си помислих ,че си оправил резбата и ти ме опроверга напълно ! Отначало и Германия намеси ,а след това за нея бързо забрави и само Русия ти е в устата !Не забравяй инструкцията на кравата ,само Русия да нападаш !Инак 13 сребърника ,при друг ще отидат !

2016.09.22 | 15:05

1
Долни мръс-ници сте!

Добави коментар

Водещи новини