Томислав Дончев: Сигурно е, че Борисов няма да бъде кандидат-президент (видео)

  • 24 август 2016 08:26

  • 4733
  • 3
Томислав Дончев: Сигурно е, че Борисов няма да бъде кандидат-президент (видео)
© Булфото (архив)

Изборите не са започнали и даже не са наближили. Ако всички кандидати бяха известни, нямаше да извикате мен и да си говорим сега, а щяхте да поканите няколко астролози, които да предскажат кой ще стане президент.

Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник. Аз не мога да разбера ген. Румен Радев чий кандидат е. Не искам да правя анализи на политическите ни противници, но нещата там са странни. Относно ГЕРБ и последните слухове мога да заявя, че Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска би била един много успешен президент и чудесен кандидат. Тя е доказала с работата си, че може да се справи. Това е лично мнение. Относно моята персона - аз се занимавам с техническата подготовка на изборите. Единственото сигурно нещо е, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г няма да бъде кандидат за президент. Запознат съм каква работа ни очаква в правителството и знам, че една такава кандидатура не може да се случи, категоричен беше той.

Ясно е, че запалката не е подходящ инструмент за рекламиране на образованието и учението. В това спор няма, коментира още вицепремиерът скандалната обществена поръчка за реклама на Министерството на образованието.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4733 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.08.24 | 18:04

3
ГЕРБ така се осраха с онова говно Пастирката , че и на балотаж няма да отидат ! Тиквата го е страх , нямат кандидат , пълна паника ! ДОЛУ тия българомразци !

2016.08.24 | 13:22

2
Тука има ,тука няма къде е тиквата ?

2016.08.24 | 08:43

1
Добре.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини