Цветанов: Сътрудничеството ни с Израел е ползотворно

  • 30 май 2011 19:00

  • 691
  • 0
Цветанов: Сътрудничеството ни с Израел е ползотворно
© Булфото

Съвместната работа между България и Израел в областта на сигурността, обмяната на информацията и борбата с организираната престъпност е била основен акцент в срещите на министъра на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Пред “Фокус” вътрешният министър заяви, че сътрудничеството между България и Израел е изключително ползотворно. „Имахме повод да се върнем към едно отвличане, което беше неутрализирано, на база – подадена информация от България преди една година. Също – коментарите, които направихме, по сега провеждащата се съвместна операция по борба с трафика на кокаин”, каза министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.


„Отчетени бяха добрите резултати и динамичните дипломатически контакти, реализирани през последните две години. През януари 2010 г. беше официалната визита на премиера Бойко Борисов, а преди това 18 години премиер на страната ни не беше посещавал Израел. Това е ясно послание за позицията на настоящото политическо ръководство на страната”, каза Цветанов.


Вътрешният министър е провел срещи с министъра на обществената сигурност на Израел Ицхак Аронович, с Ели Йешай, вицепремиер и министър на вътрешните работи и с министъра на външните работи Авигдор Либерман.


След около час предстои среща с българската общност в Израел.

Последвайте канала на

Десислава Станева
691 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини