Ангел Найденов: Отново скриха Борисов

  • 07 декември 2011 16:23

  • 1132
  • 2
Ангел Найденов: Отново скриха Борисов
©

Управляващите отново не смятат за нужно Народното събрание да чуе позицията, която България и премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще представят на Европейския съвет на 9 декември в Брюксел, каза зам.- председателят на ПГКБ Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен от трибуната на НС.

Той предложи да бъде изслушан министър-председателят, но депутатите на ГЕРБ отхвърлиха няколко пъти предложението с мотива, че „той е много зает".

„Изненада е, че мнозинството в парламента не иска да чуе премиера по толкова съдържателен въпрос", изрази учудването си Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен и допълни, че по време на срещата на върха след два дни ще бъдат обсъждани изключително важни въпроси като конкретни мерки за преодоляване на последствията от кризата, пактът Европлюс, новият европейски механизъм за стабилност и дори възможни промени в Лисабонския договор.

„Този аргумент, че премиерът е толкова зает, че не може да представи позицията, която България ще защитава, е несъстоятелен", възмути се Найденов и отбеляза, че това е част от системното неглижиране на парламентарните заседания от страна на министър-председателя.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1132 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
смешници

2011.12.12 | 18:42

2
Е, цяла България видя какви кадри има БСП, за това губи всички избори на които се е явила столетницата срещу Б.Борисов. Всеки ден ревете , че Б.Б. не слиза от екрана и от медиите, а сега се бил криел, вие просто от злоба незнаете какво искате !

2011.12.08 | 10:20

1
Какво изслушване бе Найденов какво. Та те нямат позиции по никакви въпроси .Държавата е оставена на автопилот. А тези киито ще му напишат евентоално някакво становище и те не са наясно . Невиждаш ли че той няма кадри с рутина и авторитет а всички са по на 25 30 години не че съм против тези кадри но един оттях не се е блъскал с тази материя. Та той се е обадил да не го викат защото не е готово изказването а и да е готово трябва няколко дни да го чете за да не срича.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини