Социолог: Подкрепата на АБВ за ген. Радев е минус, а не плюс

  • 17 август 2016 09:56

  • 3269
  • 3
Социолог: Подкрепата на АБВ за ген. Радев е минус, а не плюс
© Булфото

Партньорът АБВ е много проблематичен за БСП. Партията продължава да бъде разделена на две половини. Това влизане в централния диалог, вътре в БСП от страна на АБВ, всъщност, продължава да генерира разцепление, вместо двете половини на БСП да намерят мостове по между си и да се консолидира партията. Това коментира пред БНР социологът проф. Михаил Мирчев.

Очаква се днес Националният съвет на БСП да гласува номинираните от ръководството кандидати за президент, сред които и ген. Румен Радев.

Формално трябва днес да го отложат, защото той (ген. Радев – бел.ред.) все още не е освободен. Освобождаването става след официалната публикация в Държавен вестник. Предполагам обаче, че те днес ще изневерят на формализма и ще направят съдържателното обсъждане, заяви проф. Мирчев.

Надяваме се, че БСП ще обяви номинацията си за президент, защото партията започна много се забавя. Дали ще бъде ген. Радев – ще видим. Вероятно ще бъде той, но въпросът е по какъв начин. Това че АБВ подкрепя генерала, може би е минус, а не плюс, коментира социологът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3269 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
aaa - симбиозата между ДПС и АТАКА

2016.08.17 | 18:59

3
Бившите Комунета (настоящи олигарси) дори и марсианец да номинират, нямат шанс за успех.
ааа - симбиозата между ДПС и АТАКА

2016.08.17 | 16:26

1
Въпросният "червен генерал" ако беше номиниран от ГЕРБ щеше да е 100% бъдещият президент

2016.08.17 | 18:58

2
А аз предлагам един "симпатигъзичен човек '" _Плювньо !Педал и половина !Вече му знаеме "номерата " !Офшорко с много имоти в чужбина ,ще краде по-малко и ще плюе против Русия !Ей такъв педал ни е нужен !

Добави коментар

Водещи новини