Задържаха крадци, пребивали и ограбвали хора по улиците на Търговище

  • 14 август 2016 13:10

  • 3617
  • 2
Задържаха крадци, пребивали и ограбвали хора по улиците на Търговище
©

Задържани са извършителите на два грабежа и две кражби в Търговище. Това са 22-годишният С.А. и 19-годишният М.М., и двамата от Омуртаг, съобщават от Областната дирекция /ОД/ на МВР в Търговище.

Установено е, че в съучастие са извършители на няколко престъпления от преди дни. От полицията уточняват, че в ранните часове на 9 август те са ограбили жена и мъж в Търговище. На 59-годишната дама, след като й нанесли удари по главата, те отнели дамска чанта с две дебитни карти, 200 лв. и лични документи. Петнадесет минути по-късно същите нападат с юмруци по главата 67-годишен мъж от Търговище и му отнемат чантичка с 3,40 лв.
Служителите на реда установяват още, че мъжете ден по-рано са проникнали през балконска врата в апартамент в Търговище и са откраднали компютърни компоненти, собственост на 61-годишна жена. А на 9 август, чрез отваряне на прозорец на входна врата, са влезли в хранителен магазин на кооперативния пазар в областния град и са откраднали хранителни продукти и пари в банкноти и монети на обща стойност 50 лв.

Материалите по случаите са докладвани в Районната прокуратура в Търговище.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3617 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
VXВоррКАА

2023.06.02 | 08:46

2
Мангали? Харакрерно е, че бият възрастни и жени, като че ли те могат да им отвърнат.

2016.08.21 | 16:57

1
Posred bial den Mangalite te zakolvat ograbvat ili s kola pregazvat bulg.deza da ynishtojavst ni i ni prevzemat nai spokoino izbixa sigorno 30% ot bulg.naselenie veche i oshte tolkova invalidi ostaixa.70% ot durjavata prevzexa..I nikoi nisto neprai , nekazva ..Ynikalna prostotia

Добави коментар

Водещи новини