Експерти: БСП да си направят изводи, Първанов направи груба грешка (видео)

  • 11 август 2016 08:29

  • 9687
  • 3
Експерти: БСП да си направят изводи, Първанов направи груба грешка (видео)
©

"Не знам откъде дойде това объркване на БСП, но те трябва да се стегнат, защото това, което направиха досеха, не доведе до нужните промени. Не знам защо отмениха пленума, но БСП трябва бързо да реагира и да се измъкне от ситуацията".

Това заяви Татяна Буруджиева в ефира на БНТ.

"Най-важно е електоралното обединие и трябва да се постигне. Хората се вълнуват повече от президентските избори, отколкото от това колко е обединена левицата. А по-важното е какво ще се случи със самата кандидатура и как ще протече кампанията. От БСП трябва да си направят сериозни изводи за това как общуват и помежду си, и с избирателите", каза още тя.

"Трябва знакова фугура за президент, защото няма време. Защото в противен случай трябва стабилна кампания", добави тя.

Партиите, които ще застанат зад кандидатурата на генерал Радев, няма да го направят ей така, защото той притежава необходимите качества за президент. Пак казвам, сложното ще бъде активизирането на избирателите за първи тур. Изборът на не партийна кандидатура е по-добър", смята Буруджиева.

"Първанов много умело иска да убеди всички как той е направил генерал господин Радев, изтъква, че му е дал това звание и не знам какво иска да постигне с това, но не мисля, че това е най-важното в момента, когато се избира достойната фигура за президент", изтъкна тя.

"Първанов трябва да коригира своето поведение, да слезе на Земята и да осъзнае, че е допуснал груба грешка. Всеки греши, но трябва да се взема поука", каза Кънчо Стойчев

Последвайте канала на

Росица Валентинова
9687 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Коста

2016.08.14 | 19:16

3
Какви генерали за президент?!Да не сме някоя бананова република в Африка, та военни за президент?!Сталинистката и Живковиста партия, под различни лица отново ви лъже!Внимавайте!
Оня под моста

2016.08.14 | 01:18

2
А"генерал " Боко може да е президент ,а ? От Сталиниска или от Живковата партия е той и ГРОБ ! Май е клонче от Живковата !Да имаше поне половината от ТАТОВИЯ ум ,щяхме да сме много добре ! Уви !
ДО оня под мост

2016.08.14 | 01:17

1
Стой си под моста бе глупак ! Какъв Боко сънуваш ? Умряхте от страх, преди изборите....

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини