Асланов: Не е много уютно чувството да се преговаря с АБВ

  • 01 август 2016 07:52

  • 1691
  • 2
Асланов: Не е много уютно чувството да се преговаря с АБВ
©

Не е много уютно чувството да се преговаря с АБВ. Не е минал още разривът. От кухнята не се чува нищо за кандидатите за президент, има само слухове. Това заяви социологът Юрий Асланов в ефира на БТВ.

Според политологът Нено Димов когато се говори за БСП, не е важно да са на изборите, а да стигнат до балотаж. "Сериозен е проблемът какво ще се случи с ГЕРБ, ако Борисов се кандидатира. БСП никога не са имали толкова лош резултат на местни избори", обясни още той. По думите му Слави Трифонов може да бъде поредният Бареков. "В политическия ни живот постоянно се появяват пирамиди. Той може да е по-успешен като проект от Бареков", отсече той.

"БСП ще определи кой е кандидатът ни през следващия месец. Не е вярно, че Столетницата няма възможност да спечели вота. Може да се консолидира наказателен вот. Президентските избори са чист политически сблъсък", каза още Асланов.

Социологът заяви, че заради референдума на Трифонов ще им по-висока избирателна активност в страната.

Последвайте канала на

Калина Христова
1691 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Тъжно но факт

2016.08.01 | 17:42

2
Не ми е много уютно да съм социалистка , а моето ръководство да са капиталисти олигарси. Приказват за социална политика , а не обяснят как са станали милионери. Пълен нонсенс. Моята партия се превърна от социалистическа в олигархично капиталистическа.
Нинова

2016.08.01 | 16:47

1
Не е ми уютно ,истина е !Ще се посъветвам с Боко ,как се става ....милиардер !Е може и с Цвъц !Полезно е да знаеш !

Добави коментар

Водещи новини