Нено Димов: Референдумите не са шоу

  • 29 юли 2016 08:01

  • 4307
  • 2
Нено Димов: Референдумите не са шоу
©

Президентът и този път си свърши добре работата. На всички беше ясно, че някои от въпросите в референдума на Слави нарушават Конституцията.

Това каза пред камерите на БНТ Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе, председател на Института за дясна политика. Референдумите не могат да бъдат шоу. Политиката и шоуто не трябва да се бъркат, защото последиците могат да бъдат страшни. Народното събрание не пожела да поеме отговорност и се плъзна по по-леката повърхност, като прехвърли топката на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Депутатите направиха това заради предстоящите избори. Пряката демокрация е нещо, което е родено в древна Гърция, където общността е била много малка. В Швейцария референдумите също се правят на кантонен принцип. Там са се опарили доста, за да се стигне до сегашната ситуация. В България трябва да се съобразим с всички тези особености на рефрендумите, каза още Димов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4307 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ибрахим

2016.07.31 | 18:27

2
Отново ДС машината смаза желанията и надеждите на народа. Сега остана, само да въведат извънредно положение, като в Турция!
Yulian

2016.07.31 | 18:26

1
Благодарение на такива като вас ДС + БСП Извини БКП + СДС Сега ГЕРП и реформатори цялата тази НАПАС трябва да се измете нека да ги изхвърлим на боклука

Добави коментар

Водещи новини