Валентин Радев: Франция се превръща в център на тероризма в Европа (обновена+видео)

  • 15 юли 2016 10:10

  • 1782
  • 0
Валентин Радев: Франция се превръща в център на тероризма в Европа (обновена+видео)
©

Всички сме изненадани и потресени. През последните години има 8 атентата в страната. Франция се превръща в център на тероризма в Европа. Това заяви по повод атентата в Ница в кулоарите на НС депутатът от ГЕРБ Валентин Радев.

По думите му не трябва да се обвиняват службите, защото службите са всеки един гражданин. Не случайно се борим а прокараме Антитерористичния закон, каза още той.

Според него службите във Франция службите се подобряват.

Личната ми оценка е, че това е на верска основа, коментира още той.

Най-голямата опасност, особено пък при нас, това са спящите клетки, както се случи с този господина в Истанбул – минал от тук, четири държави не са го предали и т.н. В закона има такива неща. Промените в Закона за специалните средства, които са провокирани от Закона за противодействие на тероризма, се сещам за нещо, което си мислихме с колегите правилно ли е, не е ли – увеличаване на срока за използване на специалните средства, включително подслушването. Увеличаваме срока на 2 години, може да се увеличи на 3 години, а не както е сега – 2 месеца до 6 месеца. Ако това го е имало, нямало е да го има това в Истанбул”, обясни Радев.

Последвайте канала на

Калина Христова
1782 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини