Митов заминава за Сочи, ще разговаря по енергийни въпроси с руския си колега (видео)

  • 30 юни 2016 10:17

  • 1776
  • 3
Митов заминава за Сочи, ще разговаря по енергийни въпроси с руския си колега (видео)
© Булфото

Външният министър Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, обяви в кулоарите на парламента, че заминава за Сочи, където ще разговаря с руския си колега Сергей Лавров, предаде репортер на novini.bg. Те ще обсъдят енергийните теми. По думите му, това, което ще бъде обсъждано, ще бъде координирано и с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който снощи се е върнал от Брюксел.

Повече подробности за срещата Митов ще коментира след разговорите, но по всяка вероятност ще бъде обсъдена и темата „Белене“.

Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, коментира и ситуацията във Великобритания. По думите му, трябва да сме много внимателни в преценките и позициите си, тъй като почти половината от британския народ е гласувал за оставане в ЕС, а това, което са обещавали привържениците на Брекзит, веднага след референдума е станало ясно, че не могат да го изпълнят.

„Европа трябва да върви към лидерство. Ако няма механизми за реакция при кризите, това се дължи на липсата на достатъчно интеграция в ЕС“, заяви още Митов.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1776 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
132

2016.06.30 | 14:29

1
Външен министър се занимава с енергетика,а онази шматка/Т.Путкова/с какво ли се занимава??? Сбъркана държава.

2016.06.30 | 21:00

3
Къде се вреш където нищо не разбираш? Лавров не е ли външен министър на Русия?

2016.06.30 | 14:29

2
сега се сетихте тъпанари ,когато турците вече ви изпревариха и си оправиха отношенията с руснаците . както се казва , СЕТИ СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини