Мария Капон: Борисов, който ръководи МВР, явно снима нов екшън сериал

Вчера гледахме поредното шоу в Слънчев бряг. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който управлява МВР, явно прави нов екшън сериал. Никой не разбра защо тези хора трябваше да бъдат арестувани пред телевизионните камери, пред туристите и каква беше тази възстановка.

Това каза пред камерите на БТВ Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност. Тя коментира и темите за атентатите на летището в Истанбул, както и излизането на Великобритания от ЕС. Няма значение дали си в ЕС, дали излизаш от ЕС, дали кандидатстваш за членство в ЕС. За всички има опасност и борбата с тероризма трябва да бъде обща. Нашите служби трябва да работят много, но ми се струва, че тази работа трябва да бъде още по-сериозна. Важно е службите да си свършат работата, за да може българските граждани да бъдат спокойни за сигурността си. ЕС е единствената общност, която е толкова силна и богата, и същевременно е жив организъм. Европейските чиновници не могат да бъдат лидери. Една вътрешнополитическа дъвка се превърна в огромен балон, който се пльосна върху лицата на всички нас. Със сигурност са необходими сериозни реформи в ЕС. Брекзитът е дело на едни популисти и демагози, категорична беше тя.

Коментари

 1. 2016.08.13 | 07:07
  що за прост народ сте немога да разбера.бойко ама така хубаво ви хвърля по баирите , и такъв ташак си прави със вас ,че не е истина.той знаел от една седмица че тези полицията ги следи,и нямало как да ги арестуват защото нямало доказателство!и чакали да извършат обира за да ги закопчеят!!!ами тикво лъжлива ако бяха убили невинни хора при тази престрелка това дали щеше да го кажеш.абсолютен лъжец и маниполатор.как хората немогат да осъзнаят че този си прави ташак със тях.и всеки ден тегли заеми които и децата им ще ги плащат.този унищожава самоличноста на българина!
 2. 2016.08.13 | 07:06
  От толкова лизане на кравешки задници ,ГРОБ почна да говори "чужд " език -кравешки !Муууууу....
 3. 2016.06.29 | 21:16
  Мис Пиги , ако искаш да се върнеш в политиката , не е това пътя ! Само сочни свирки и то на правилния човек , иначе ще ти се наложи да свалиш 30-40 кг от глад !
  1. 2016.08.13 | 07:06
   Да ,последвай примера на ГРОБ !Научи се да лижеш !А и кравешките фекалий не са калорични и с задна гимнастика ,ефект ще има !
 4. 2016.08.13 | 07:05
  Ей такава свиня ,като почне да разсъждава,после се чудим защо от муха ,правят слон медии и глупаци от пропаднали парии - атака,БсП,ББЦ.............
  1. 2016.08.13 | 07:05
   Свинята си ти и то комунистическа,като простата Тиква !
 5. 2016.06.30 | 15:46
  под прекритие
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет