БСП иска отговори за морската флотилия (видео)

  • 22 юни 2016 09:34

  • 1152
  • 1
БСП иска отговори за морската флотилия (видео)
© Булфото (архив)

Министърът на отбраната в кабинета "Орешарски" Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен настоя премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да дойде в Народното събрание заедно с министрите на външните работи и отбраната, за да дадат отговор на въпросите относно морската инициатива на Румъния и т.нар. "военна флотилия" в Черно море.

"Опитът на президента, премиера и военния министър да внесат яснота се оказа неуспешен. Стана ясно, че разговори по темата са водени не от месец, а от половин година и че инициатива не се заключава само в броя на корабите в Черно море", каза депутатът и зам.-председател на БСП.

Той бе категоричен, че премиерът трябва да даде отговор на въпроса дали министрите му са поемали ангажименти зад гърба му без мандат. "Само това е достатъчно, за да поискаме изслушване", каза Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен. И настоя, че парламентът трябва да научи кой и как определя външната ни политика и политиката по сигурност.

В отговор председателят на Народното събрание Цецка Цачева, заяви, че премиерът ще намери време за парламента чак в петък, когато "е възможно да даде отговори".

Последвайте канала на

Калина Христова
1152 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
NARODA KRESHTI

2016.06.22 | 10:43

1
BOIKOOOOOOOOOOO KURVOOOOOOOOOOOOOOOO

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини