Ненчев няколко пъти увери в ефир, че не е имало разговори за флотилии (видео)

  • 17 юни 2016 08:38

  • 3718
  • 6
Ненчев няколко пъти увери в ефир, че не е имало разговори за флотилии (видео)
©

"Нека поясня, че това, което стана беше като война, ефектът от това беше ние да влезем в обяснителен режим. Такива ангажименти не сме поемали, но такива разговори сме водили. Думата флотилия не е използвана в тези разговори", каза в ефира ан Нова тв Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки..

Не сме водили разговори за изграждането на каквито и да е флотилии между Румъния, Турция и България, категоричен е той.

„Всичко, което се случва в последните няколко дни, беше съгласувано както с президента, така и с министър-председателя. Разговори извън този контекст и ангажименти, свързани с каквото и да е друго, не сме поемали. Действително имах среша с моя румънско колега, на която беше представена инициативата на Румъния и Турция за изграждане на флотилия и помолих, ако се разглежда този въпрос да се разглежда във формат политическо ръководство на НАТО. Т. е. никакви други ангажименти извън този контекст сме приемали и не сме водили разговори за изграждането на каквито и да е флотилии между Румъния, Турция и България”, заяви министър Ненчев.

Идеята за обща работа с тези страни беше да имам една по-добра комуникация. НАТО води обща политика срещу всеки, който се опитва да наруши реда. В рамките на разговорите с Росен Плевнелиев и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, ние заедно говорихме на един език, след всяка среща информирам премиера и президента за нещата, за които сме говорили", категоричен е той.

"Заявявам много ясно, че всички разговори са били координирани между президента и Борисов, не сме използвали думи като флотилии", повтори още веднъж позицията си Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки..

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3718 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.06.22 | 10:16

6
щом се повтаря и потретя Ненчо значи лъже той и Радан Кънев като влезе в някоя телевизия почва по 2-3 пъти да повтаря че не е Гей без нищо да го питат
Измекярин

2016.06.22 | 10:16

5
Още малко ще ви погледаме сир.
ЪХННН

2016.06.22 | 10:16

4
подаваите си оставките ,глупаци. ще ни вкарате във воина. ненчо, геироската и тиквата. тандем малоумници. ще доиде ден когато ц.р.у. няма да ве поддържа.

2016.06.22 | 10:16

3
Ненчев защо не си гледаш земеделието ???????
666

2016.06.22 | 10:16

2
TOI NE ZNAE NA KOI SVIAT SE NAMIRA A E MINISTAR NA OTBRANATA NAI GOLIAMOTO NEDOROZOMENIE V PRAVITELSTVOTO
12

2016.06.18 | 16:52

1
И понеже всички разговори сте координирали, за това бате Бойко избухна и каза- не ни трябва война в Черно море! И за това роската чете някакви изказвания като комсомолец на събрание, с които ни вкарва във насочвани от хамериканците конфликти и кима с главица на исканията на румънците да учат на майка си езика в българия. АЙСИКТИР бе кого лъжете

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини