Зеленогорски: РБ трябва да издигне единна кандидатура за президент

  • 16 юни 2016 07:58

  • 1569
  • 2
Зеленогорски: РБ трябва да издигне единна кандидатура за президент
© Булфото (архив)

Най-важното е Реформаторският блок да има единна кандидатура за президентските избори. Утре се събира контактната група. Аз ще подкрепя кандидатурата на този, който обедини РБ.

Това каза в студиото на БТВ депутатът от РБ Найден Зеленогорски. Аз вярвам, че ще имаме единна кандидатура. Не съм обмислял варианта дали бих се кандидатирал. Първо трябва да постигнем единодействие и единомислие и едва тогава ще решавам. Никой не вярваше, че на местните избори ще се представим толкова добре, но ние го направихме. Бяхме единни. Не искам да коментирам думите на други членове на РБ. Аз работя за единството на блока. Изборите 2013 година показаха, че поотелно сме доста слаби. Никой от нас не влезе в парламента, даде пример Зеленогорски.

Издигането на кандидатурата на Росен Плевнелиев от ДСБ беше грешка и недомислие. вместо да го убедят, те го разубедиха. ДСБ настояват за излизане от властта на РБ, но своетя конгрес решиха, че остават в блока. Меглена Кунева се справя много добре със своите задължения в изпълнителната власт. За нас антикорупционният закон е изключително важен. Той е една червена граница, през която няма как да отстъпим, добави депутатът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1569 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.06.16 | 16:13

2
Деформаторската помия каква обща кандидатура може да има...Рамадан, оня Лукарски, трудовака-земеделец Ненчев, комунистическата снаха Кунева-Пръмова, и там други костовчета.

2016.06.16 | 14:25

1
samo pedali i kurvi sa

Добави коментар

Водещи новини