Корнелия Нинова: Правителството дестабилизира страната

  • 30 ноември 2011 13:34

  • 955
  • 2
Корнелия Нинова: Правителството дестабилизира страната
©

Правителството дестабилизира страната. То провокира хората.

Днес хората не протестират само за пари, те искат последователна и ясна политика, която да не бъде променяна в последния момент едностранно от управляващите.

Това заяви в кулоарите на парламента депутатът от ПГ на Коалиция за България Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за по повод националния протест на синдикатите.

По думите й тази реакция би могла да има успех. Властта е показвала до този момент, че когато е под натиск, променя позицията си, заяви Нинова. Министър-председателят Бойко Борисов и екипът му поеха ангажименти към хората, не ги изпълниха, отметнаха се от обещанията си. Хората са абсолютно прави и исканията им са основателни. Ние подкрепяме протестиращите не само на думи. След като се срещнахме с тях, внесохме в НС предложение за изменение по Закона за бюджета, които отговарят на техните искания.

Смятаме, че са аргументирани и ще ги защитаваме много енергично в зала. Ако средствата, за които хората претендират, бъдат отпуснати, това би било антикризисна мярка. Повишаването на доходите би довело до увеличаване на вътрешното потребление, повечето средства за земеделските производители биха помогнали цените на тяхната продукция да бъдат по-приемливи, а увеличаването на пенсионната възраст е извън уговорената рамка. Така че протестиращите имат своите основания и своите права, а ние от Коалиция за България подкрепяме този протест”, заяви Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Последвайте канала на

Десислава Станева
955 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
хе хе хе

2011.12.01 | 14:21

2
Объркал си се Слави - това е най-"устатата" жена ,която си мисли ,че е политик! След като мина през всички нива в СДС и й викаха Курнелия /заради разбираеми причини :):):)/, изведнъж реши че вече ще е комуниска щот червеното й отивало повече от синьото???????? Изказванията й са много цветисти , но абсолютно безсмислени и тенденциозни - да предложиш в момент на свет. криза увеличаване на заплати и пенсии като антикризисна мярка може и да е популистко , но е извън всякаква икономическа логика и никъде в света това не се прави!Дай ми поне един пример подкрепен с аргументи от западната преса за обратното - ще ти е трудно щото аз тая преса я чета всеки ден ! Тъй че да свършим с популизма / то само това могат другарчетата в червено/ и да излагаме факти, ако можеш!
Слави

2011.12.01 | 14:10

1
Това е най-добрият политик в Бългрия. Браво, Корнелия. Продължавай все така.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини