Министри от Централна и Източна Европа ще обсъждат лекарствената политика

  • 02 юни 2016 14:08

  • 2222
  • 2
Министри от Централна и Източна Европа ще обсъждат лекарствената политика
©

Министри на здравеопазването от Централна и Източна Европа ще обсъждат по време на работна среща нарастващите предизвикателства в областта на лекарствената политика. Това съобщиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването.

Други теми, които ще бъдат засегнати в разговорите, са свързани с подобряването и улесняването на достъпа на пациентите до ефективно лекарствено лечение при отчитане на актуалните постижения на медицинската наука и осигуряване на предвидимост и устойчивост на публичните финанси.

Предвижда се министърът на здравеопазването Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва да се срещне с министрите на здравеопазването на Румъния, Словакия, Хърватия и Македония. Откриването на срещата ще бъде на 3 юни, в Гранд-хотел "София".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2222 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Важен приорите

2016.06.10 | 13:22

2
Най Важното е да се блокира тотално медицинската мафия която е прецакала над 90% от лекарите по в реме на безплатни семинари с поене с наркотици и обемно проникващо спец препрограмиране.. Сега почти всички тн"лекари"са обемно следени като изключително опасни престъпници"вижте за справка Москов"..Тровят Важни преродени като хора с нагло престъпни субстанции маскирани като лекарства или ги заразяват с тн ваксини и лапат Милиони грабени безмилостно от народа..
х

2016.06.02 | 14:40

1
Какво да обсъждат? Лекарствата са по-скъпи от златото? Фармацефтичната мафия калкулира огромни печалби? Това поне при Т.Живков беше по-добре

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини