Георги Кадиев хвърли оставка от БСП - София

  • 29 ноември 2011 15:40

  • 2315
  • 2
Георги Кадиев хвърли оставка от БСП - София
©

Кандидатът на БСП за кмет на столицата на последните избори Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в си подава оставката от ръководството на столичната организация на партията, потвърди самият той пред Дарик радио.

Кадиев обясни, че е бил провокиран от решението на съпартийците си да не го предложат за председател на групата съветници на БСП в Столичния общински съвет.

БСП-София пък го обвини,
че не бил екипен играч и му припомни за соловите му акции по време на кампанията. Така организацията всъщност хвърли вината за изборната си загуба върху неуспелия за втори път неин кандидат за кмет. Кадиев отново загуби от Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и то на първи тур. Той е получил и цели 183 гласа по-малко, отколкото е взела листата за общински съветници.

Въпреки оставката си, Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в запазва членството си в партията, както и мястото си сред общинските съветници на БСП в София. Зам.-председателят на БСП-София Илиана Йотова пък обясни, че грешките на Кадиев са били искането му в София да има втора джамия и участието му в прайд-парада.

В отговор на това Кадиев заяви, че не съжалява за решенията си и че сега пак би отишъл на прайд парада и би поискал втора джамия. "Това е моят начин да променя БСП", каза той и декларира, че тази е била последната му предизборна кампания.

Последвайте канала на

Novini.bg
2315 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
XA-XA

2011.11.30 | 15:53

2
Най-после тоя арогантен тип си намери майстора! И щял да ходи в Испания… Ами че да ходи в Москва, бе, каква Испания- нали е комунист? А е и време да разкарат жена му- другарката Кадиева от Националната телевизия, че се е увъртяла в далавери още с предишното ръководство и се държи със зъби и нокти да не изпусне сладкия си пост.
ЕЛ КАПИТАН

2011.11.30 | 15:53

1
Народа му отреди да му е последната кампания , не че той го е искал !!!! Поредните избори на които народът показа на П.П БСП че не ги иска в държавата си!!!!! БСП имат два вида гласоподаватели - пенсионери и такива които чакат лични облаги - като общински поръчки , кражби от държавата и т.н. За СДС не искам и да споменавам , запореден път се видя,че тази партия няма бъдеще - особено с тези двамата начело (Костов-ДСБ и Мартинчо-СДС) Костов е забравил как за малко да бъде линчуван и с най-голямата си наглост пак се бута вътре.... Заради такива като по-горе споменатите плащаме един от най-скъпият ТОК в Европа,а същевременно изнасяме ток за Сърбия,Македония и ред други държави! И на всичкото отгоре плащаме ток на доказани измамници като ЧЕЗ - изгонени от Австрия преди 10 години,след като само една година са им отговаряли за електроразпределението!!!! Помним кой ни го вкара този таралеж в гащите(той повече надали ще се докосне до властта) Но кой ще го изкара е много по важният въпрос...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини