Миков: Налагането на санкциите срещу руските парламентаристи беше едно глупаво решение (видео)

  • 01 юни 2016 10:11

  • 1410
  • 2
Миков: Налагането на санкциите срещу руските парламентаристи беше едно глупаво решение (видео)
©

Налагането на санкциите срещу руските парламентаристи беше едно глупаво решение на Европа. Това каза народният представител от ПГ на "БСП лява България" Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно във връзка с проект за решение за необходимостта от насърчаване на междупарламентарния диалог и сътрудничество между Европейския съюз и Руската федерация, предаде „Фокус”.

Миков коментира, че по този начин се създава дефицит в парламентарните отношения между страните.

„Самото решение беше грешка и все повече хора в света разбират, че това трябва да се промени”, заяви Миков. Народният представител подчерта, че решението за налагането на санкции срещу народните представители от Русия е глупаво решение на Европа.

По думите му изпълнителните власти на различните страни в Европа, контактуват с изпълнителните власти в Русия непрекъснато, което изключва представителите на народа от диалога между страните.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1410 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.06.01 | 13:07

2
Целия нормален и демократичен свят е длъжен да изолира Окупатора , докато не му дойде акъла в главата !

2016.06.01 | 13:07

1
Естествено че е грешка, за която ние плащаме много солена цена! Германия да е инвестирала нещо сериозно в България - НЕ Е! ЕС да е направил някакви сериозни инвестиции у нас - НЕ! Само членския ни внос не могат да върнат под формата на евросубсидии, а трябва и да им изкупуваме гмо-тата и отровите. НОООО, нямаме право на самостоятелна търговия и развитие. Гадове!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини