Вежди Рашидов се срещна с Кристалина Георгиева

  • 31 май 2016 17:46

  • 1068
  • 0
Вежди Рашидов се срещна с Кристалина Георгиева
©

Министърът на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко се срещна днес в Брюксел с Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование, зам.-председател на Европейската комисия и еврокомисар, отговарящ за бюджета и човешките ресурси, съобщи министерството на културата.

Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование заяви, че подкрепя категорично всички инициативи на министър Рашидов българската култура да бъде поставена на висок пиедестал и да бъде показвана на най-престижните европейски и световни сцени и зали.

Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко запозна Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование и с акценти от амбициозната културна програма за Българското председателство на ЕС през 2018 г., се казва в съобщението на министерството.

Министър Рашидов подари на Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование албум, озаглавен "Панагюрското златно съкровище" и изработен в лимитирана серия.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1068 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини